دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۲۴
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰
معاون دانشگاه علمی کاربردی مازندران خبرداد
مازندران پایلوت اکوسیستم کارآفرینی
معاون دانشگاه علمی کاربردی مازندران گفت: قرار بود روزی دانشگاه‌های نظری کارآفرین تربیت کنند و از کاردانش و فنی و حرفه‌ای و علمی کاربردی انتظار داشتند که کارگر و فارغ‌التحصیل ماهر پرورش بدهند اما اکنون می‌بینیم که معادله برعکس شده، و می‌بینیم که صاحبان کارخانجات و شرکت‌ها چه کسانی هستند.

مازندران پایلوت اکوسیستم کارآفرینی

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، عادل قربانی عصر امروز در جشنواره کارآفرینان آینده ویژه هنرجویان هنرستان‌ها و دانشجویان دانشگاه‌های جامع علمی و کاربردی و فنی و حرفه‌ای مازندران در اردوگاه بادله ساری، اظهار داشت: تعریف جدیدی وارد ادبیات کارآفرینی و مهارت‌آموزی به نام «اکوسیستم کارآفرینی» شده است که این موضوع سالهاست مغفول مانده است.

وی افزود: با کمک آموزش و پرورش توجه به این مبحث اتفاق افتاده و مازندران پایلوت اکوسیستم کارآفرینی است؛ اما باید بپذیریم که در حال حاضر اقبال جامع به سمت آموزش‌های مهارتی مناسب نیست و تشویق‌ها به سمت و سوی آموزش‌های نظری است.

معاون دانشگاه علمی کاربردی مازندران معتقد است که هر یک نفر خروجی از دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و عمی کاربردی، دو نفر از خروجی‌های نظام آموزشی نظری را به استخدام خود در می‌آورد.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: قرار بود روزی دانشگاه‌های نظری کارآفرین تربیت کنند و از کاردانش و فنی و حرفه‌ای و علمی کاربردی انتظار داشتند که کارگر و فارغ‌التحصیل ماهر پرورش بدهند اما اکنون می‌بینیم که معادله برعکس شده، و می‌بینیم که صاحبان کارخانجات و شرکت‌ها چه کسانی هستند.

وی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی معنا و مفهوم گسترده‌ای دارد، این اقتصاد زمانی اتفاق می‌افتد که اقتصاد بدون نفت داشته باشیم.

قربانی در پایان گفت: باوجود اینکه جامعه، بخش فنی و مهارتی را حمایت نکرد اما کارهای بسیار بزرگی انجام داده‌ایم و این مسیر را انشاءالله با تلاش و آگاهی‌بخشی بیشتر به جامعه هدف، و همچنین تربیت افراد ماهر و آماده به بازار کار، ادامه می‌دهیم.  

به گزارش آوای خزر، اکوسیستم کارآفرینی، به مجموعه افراد، سازمان‌­ها، روش‌­ها، قوانین، رویدادها و ... در یک محدوده جغرافیایی گفته می­‌شود که بر فعالیت­‌های کارآفرینی (و نه اشتغال­زایی) در آن منطقه، اثر می‌گذارد. هر نهادی که به‌طور بالفعل و یا بالقوه مشوق و حامی کارآفرینی است ذینفع اکوسیستم کارآفرینی به‌حساب می‌آید. مانند: ارگان‌های دولتی، دانشگاه‌ها، بانک‌ها، کارآفرینان، مراکز رشد، مراکز شتاب‌دهی، رهبران اجتماعی، نمایندگان نیروی کار و …

اخبار مازندران

 انتهای پیام/ 1354

مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار