دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۱۰۷
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۰
عاشق طعم قارچ هستید، یا اینکه تنها یک کیسه قارچ در یخچالتان مانده و می‌خواهید از خراب شدن نجاتش دهید؟ فرقی نمی‌کند! ما بهترین روش پخت قارچ را به شما آموزش می‌دهیم تا برای لذت بردن از طعم قارچ پخته شده، یا نگه‌داشتنش در فریزر، بتوانید از آن کمک بگیرید.

عاشق طعم قارچ هستید، یا اینکه تنها یک کیسه قارچ در یخچالتان مانده و می‌خواهید از خراب شدن نجاتش دهید؟ فرقی نمی‌کند! ما بهترین روش پخت قارچ را به شما آموزش می‌دهیم تا برای لذت بردن از طعم قارچ پخته شده، یا نگه‌داشتنش در فریزر، بتوانید از آن کمک بگیرید.

مواد لازم 

  • کره: ۲ قاشق غذاخوری 
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • قارچ: یک کیلو
  • پودر سیر، نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواد
  • لیموی تازه: ۱ عدد
  • جعفری تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

پخت قارچ

روش پخت قارچ طعم‌دار

قبل از هر کاری، قارچ‌ها را بشویید و سریع خشک کنید. نباید آبی که روی قارچ می‌گیرید، مدت زیادی روی آن باقی بماند. البته بهتر است که از ابتدا قارچ‌ها را با یک دستمال نخی نرم تمیز کنید و آنها را نشویید.

اگر قسمت ساقه پایین قارچ را ببرید، قارچ‌ها بهتر سرخ می‌شوند و زیباتر به نظر می‌رسند.

تابه بزرگی را روی حرارت متوسط بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری کره و روغن در تابه بریزید. پس از داغ شدن روغن، قارچ‌ها را به شکل یک لایه کف تابه پهن کنید و حواستان باشد که روی هم سوار نشوند.

روی قارچ‌ها نمک، فلفل و پودر سیر بپاشید. بعد از گذشت ۵ دقیقه و قهوه‌ای شدن یک طرف قارچ، آنها را به طرف دیگر برگردانید و دوباره رویشان نمک، فلفل و پودر سیر بریزید.

می‌توانید قارچ‌ها را با سیر هم طعم‌دار کنید. برای این کار به جای اضافه کردن پودر سیر، یک حبه سیر را له کنید و بعد از قهوه‌ای شدن قارچ‌ها، سیر را همراه با قارچ کمی تفت دهید و خوب بچرخانید تا همه قارچ‌ها طعم آن را بگیرند.

آب لیمو را بگیرید و با جعفری خرد شده مخلوط کنید، سپس این ترکیب را به قارچ‌ها اضافه کرده، هم بزنید و برای حدود ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

روش پخت قارچ برای نگهداری در فریزر

 قارچ‌های پخته شده به روش بالا را می‌توانید ۲ روز در یخچال نگه‌دارید. اما اگر قصد فریز کردن قارچ را دارید، بهتر است قارچ را بدون طعم‌دار کردن سرخ و فریز کنید یا آن را آب‌پز کرده و در فریزر نگه‌دارید.

برای این کار آب را در قابلمه به جوش بیاورید، سپس قارچ‌ها را در آب جوش بریزید و برای ۱۰ دقیقه روی حرارت نسبتا بالا بجوشانید.

پس از ده دقیقه قارچ‌ها را در آبکش بریزید و فورا رویشان آب سرد بگیرید تا به آنها شوک وارد شود.

پس از خشک شدن قارچ‌های آبپز شده، آنها را در ظرف یا کیسه مناسب در فریزر بگذارید.

انتهای پیام/۱۰۰۰
 

برچسب ها: رسپی ، روش پخت ، طرز تهیه ، قارچ
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار