دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۰۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۳
خبرگزاری میزان- بر اساس بررسی‌های انجام شده افرادی که هر شب کمتر از ۶ ساعت می­‌خوابند، در مقایسه با افرادی که ۶ الی ۹ ساعت می­‌خوابند، ۲۰ درصد بیشتر در معرض اولین خطر حمله قلبی قرار دارند. همچنین افرادی که بیشتر از ۹ ساعت می‌­خوابند ۳۴ درصد بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

افرادی که خیلی کم یا خیلی زیاد می­‌خوابند، بیشتر در معرض خطر حمله قلبی قرار دارند!به گزارش آوای خزر، مقدار مناسب خواب یک اصل مهم در حفاظت از سلامت قلب محسوب می­‌شود. این نکته، نتیجه یک تحقیق جدید است که نشان می­‌دهد، مدت زمان خواب می­‌تواند بدون در نظر گرفتن سایر عوامل مؤثر بر     بیماری­‌های قلبی، از جمله موارد ژنتیکی، بر خطر حمله قلبی افراد تأثیر گذارد.

 

در مقاله­‌ای که اخیراً در نشریه دانشکده آمریکایی قلب­‌شناسی منتشر شده است، دانشمندانی از ایالات متحده و انگلیس عادات خواب و سوابق دارویی ۴۶۱ هزار و ۳۴۷ نفر در سنین ۴۰-۶۹ سال را که در انگلیس زندگی می­‌کنند، تجزیه و تحلیل و توصیف کردند.

اطلاعات افراد شرکت ­کننده در این تحقیق که از بیوبانک انگلیس دریافت شده بود، شامل خوداظهاری­‌هایی در مورد ساعات خواب شبانه­، سوابق پزشکی و سلامتی آنان در ۷ سال اخیر و همچنین نتایج آزمایش­‌های پزشکی مربوط به ریسک­‌های ژنتیک می­‌شد.

تجزیه و تحلیل اطلاعات مذکور نشان داد افرادی که هر شب کمتر از ۶ ساعت می­‌خوابند، در مقایسه با افرادی که ۶ الی ۹ ساعت می­‌خوابند، ۲۰ درصد بیشتر در معرض اولین خطر حمله قلبی قرار دارند. همچنین افرادی که بیشتر از ۹ ساعت می‌­خوابند ۳۴ درصد بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

 

محققان همچنین دریافتند که ۶ الی ۹ ساعت خواب در هر شب می­‌تواند خطر اولین حمله قلبی را تا ۱۸ درصد در افرادی که از لحاظ ژنتیکی استعداد بالایی در ابتلاء به بیماری­‌های قلبی دارند، کاهش دهد.


سلین ولتر، استادیار فیزیولوژی تلفیقی دانشگاه کلرادو بر این عقیده است که مطالعه تحقیقاتی فوق، برخی از قوی­ترین دلایل و شواهد را ارائه می‌دهد که مدت زمان خواب یک عامل کلیدی در تأمین سلامتی قلبی است و این مهم برای همه افراد صدق می‌کند.


اصل این مقاله در سایت مدیکال نیوز تودی منتشر شده است.


انتهای پیام/1000

 
برچسب ها: سلامتی ، خوابیدن ، حمله ، قلبی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: