دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۹۷۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹
تست تخم‌مرغ و پنیر یک صبحانۀ عالی، پرطرفدار و خوش‌مزه است که می‌توانید آن را تهیه و در کنار خانواده از آن لذت ببرید.
 
تست

آوای خزر: روزهای پاییزی از راه رسید و می‌توانید لذت خوردن یک صبحانۀ داغ را تجربه کنید. بوی نان تست با تخم‌مرغ و دیگر مخلفات یک صبح دل‌انگیز تعطیل را رقم می‌زند. البته تست تخم‌مرغ و پنیر را می‌توانید برای عصرانه هم در نظر بگیرید. همچنین این نوع تست گزینۀ مناسبی برای میان‌وعدۀ دانش‌آموزان در مدرسه است. چون هم مواد مفید و مغذی دارد و هم خوش‌مزه و موردپسند کودکان و نوجوانان است.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: 6 عدد
  • پنیر پیتزا: 300 گرم
  • آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌سیاه: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌قرمز: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
  • نمک به میزان لازم
  • نان تست: یک بسته
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تست

آویشن، فلفل‌قرمز و فلفل‌سیاه را با هم ترکیب کنید. سپس ترکیب این مواد را به پنیر پیتزا افزوده و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و ادویه‌ها به خورد پنیر بروند.

پنیر را روی نان‌های تست بریزید. سینی فر را به آرد سفید آغشته کنید. سپس نان‌های تستی را که روی آن‌ها پنیر ریخته‌اید، در سینی فر بگذارید.

فر را از نیم ساعت قبل روشن کنید تا گرم شود. سپس سینی را در فر بگذارید تا پنیرها کاملاً آب و روی آن‌ها طلایی شود.

حدود ۱۰ دقیقه نان‌ها را در فر بگذارید.

تابه‌ای را روی شعله بگذارید و کمی روغن مایع در آن بریزید.

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در تابه بشکنید و روی آن‌ها کمی نمک بپاشید. بگذارید تخم‌مرغ‌ها عسلی و کمی پخته شوند.

سینی را از فر درآورید و هر تخم‌مرغ را روی یک نان تست بگذارید. سپس سینی را دوباره در فر بگذارید و فقط شعلۀ بالا را روشن کنید و ۳ دقیقه زمان دهید تا خوب گریل و طلایی شوند.

برچسب ها: آشپزی ، صبحانه ، میان وعده ، نان
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها