دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۹
  داشتن رژیم غذایی سالم برای همه جنبه های سلامتی از جمله قلب سالم از اهمیت حیاتی برخوردار است. بیماری های قلبی غالباً با نشانه هایی از جمله فشار خون بالا و بیماری عروق کرونر ارتباط دارد.



به گزارش آوای خزر به نقل از شفقنا، مصرف غذاهای زیر به همراه ورزش منظم به ویژه برای سلامتی قلب مناسب هستند.

ماهی قزل آلا وحشی

ماهی قزل آلا وحشی مملو از اسیدهای چرب امگا ۳ است. رژیم غذایی سرشار از امگا ۳ برای بهبود نشانگرهای متابولیک بیماری قلبی یافت شده است. با خوردن این نوع ماهی مقدار زیادی سلنیوم به دست می آید، آنتی اکسیدانی که از سلامت کل سیستم قلبی و عروقی محافظت می کند.

گل کلم

گل کلم سرشار از آنتی اکسیدان ها و فیبر است که برای کاهش التهاب، تنظیم هضم و کاهش کلسترول بدن می توان روی آن حساب کرد.

جگر

جگر از نظر غذایی به طرز شگفت آوری متنوع است، حاوی پروتئین، ویتامین C، ویتامین B12، مس، آهن و روی است.

سیب زمینی

رژیم غذایی پر از سیب زمینی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. سیب زمینی همچنین حاوی مقدار قابل توجهی پتاسیم است که می تواند فشار خون را کاهش دهد.

سیب

کلسترول بالا یک عامل خطر اصلی برای بیماری های قلبی است و سیب حاوی یک تن پلی فنل های آنتی اکسیدانی است که برای حفظ تعادل سطح کلسترول خوب و بد کار می کنند. پکتین موجود در سیب در واقع مانع از جذب کلسترول می شود، در حالی که فیبر به بیرون کشیدن آن از بدن کمک می کند.

سیب کلسترول LDL (بد) را ۴۰٪ کاهش می دهد. علاوه بر ویژگیهای قلبی آن، سیب همچنین خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد، از ریه ها محافظت می کند و به کنترل اشتها کمک می کند.

گردو

گردو یک میان وعده سالم است که فواید قابل توجهی برای قلب و مغز دارد. آنها حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. آنها همچنین بالاترین میزان آنتی اکسیدان های هرکدام از آجیل های معمول خوراکی را دارند، بنابراین خوردن آنها می تواند کلسترول را کاهش داده، رادیکال های آزاد را قبل از اینکه باعث آسیب سلول و اتتهاب شود، کاهش دهند.

چای سبز

چای سبز بسیاری از مزایای سلامتی قلب، از جمله کاهش کلسترول، فشار خون و میزان تری گلیسیرید را ارائه می دهد.

این ماده دارای آنتی اکسیدان هایی به شکل کاتچین و فلاونوئیدها است که مطالعات نشان می دهد به نفع قلب هستند و خطر لخته شدن خطرناک خون را کاهش می دهند. تمام این خوبی ها باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی در طول عمر می شود.

شکلات تیره

فلاونول های موجود در شکلات تیره باعث کاهش فشار خون و بهبود جریان خون می شوند و این باعث می شود کار قلب بسیار آسان تر شود.

شکلات تیره همچنین حاوی فلاونوئیدها است که می تواند در مقابل سموم محیطی و همچنین ترمیم آسیب سلولی محافظت کننده باشند.

منبع: www.foodeatsafe.com

انتهای پیام/1000

برچسب ها: قلب ، تغذیه
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار