دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۴
متخصص بیماری‌های داخلی با اشاره به فوت یک نفر در هر ۶ ثانیه به دلیل ابتلا به دیابت، گفت: ۴۰۰ میلیون نفر در دنیا گرفتار دیابت‌ هستند.

به گزارش آوای خزر، سید علی اکبر بنی هاشمی، اظهار داشت: طبق آخرین اطلاعاتی که وزارت بهداشت در سال ۲۰۱۶ منتشر کرده ۹.۵ درصد از افراد جامعه ایرانی مبتلا به دیابت هستند که در شیراز این آمار ۱۰.۳ درصد است.

وی افزود: دیابت بیماری خاموش محسوب می‌شود و در کل دنیا هر ۶ ثانیه یک نفر به دلیل این بیماری جان خود را از دست می دهد و به طور کلی دیابتی های دنیا ۴۰۰ میلیون نفر هستند که اگر بخواهیم آنها را به عنوان یک کشور در نظر بگیریم سومین کشور بزرگ دنیا محسوب می‌شود.

این متخصص بیماری‌های داخلی با بیان اینکه افزایش آگاهی مردم در مورد دیابت در پیشگیری از ابتلا به آن بسیار حائز اهمیت است، ادامه داد: در دنیا بیماری ۵۰ درصد افراد دیابتی تشخیص داده شده که در ایران این عدد ۷۵ درصد است البته باید توجه داشت که از این ۷۵ درصد فقط ۵۰ درصد تحت مراقبت درمانی قرار گرفته اند ولی تنها ۵۰ درصد از این افراد اهداف درمانی را دریافت کردند که متاسفانه آمار خوبی نیست.

وی با اشاره به اینکه باید به کمک رسانه‌ها آگاهی مردم را در مورد ریز فاکتورهای خطر بیماری دیابت افزایش دهیم، در مورد نقش طب سنتی در مقابله با دیابت گفت: طب به طور کلی در دنیا به دو دسته تقسیم می شود؛ طب نوین و طب جایگزین که طب سنتی بخشی از طب جایگزین محسوب می‌شود.

بنی هاشمی در پاسخ به اینکه چه قدر می تواند از طب سنتی در درمان دیابت استفاده کرد، گفت: هرچند طب سنتی بخشی از طب جایگزین است اما اساس کار در حوزه پزشکی بر اساس مطالعات بالینی است و مطالعات بالینی باید طب سنتی برای آن انجام شود و بخش سودمند آن را وارد طب کرد.

وی بیان کرد: کسی منکر طب سنتی نیست ولی باید توجه داشت که بیشترین وظیفه طب سنتی در مقابله با دیابت نقش پیشگیرانه آن و نه درمان است.

 

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها