دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۲۳۷
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۹
ذرت مکزیکی از تنقلات و دسرهای پر طرفدار و شامل سبزیجات است که به صورت گرم سرو می‌شود.

آوای خزر/ ذرت مکزیکی یک میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است و همانطور که از نامش مشخص است اصل آن به کشور مکزیک برمی‌گردد. البته ناگفته نماند ذرت مکزیکی که در مکزیک تهیه می شود با ذرت مکزیکی که در ایران تهیه می شود بسیار متفاوت است.

مواد لازم ذرت مکزیکی

  • ذرت ۱ قوطی
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
  • سس سفید ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم

ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

  • برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی، ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود و بعد ذرت را به آن اضافه کنید (اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنید آب آن را جدا کنید و ذرت را در قابلمه بریزید).
  • صبر کنید تا ذرت کمی نرم شود. سپس قارچ ها را به صورت نگینی کمی درشت خرد کرده و به ذرت اضافه کرده و شعله را کم کنید. مواد را مرتب هم بزنید.
  • برای اینکه رنگ قارچ ها تغییر نکند کمی آب لیمو ترش به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا قارچ ها نیز کمی نرم شوند.
  • پس از ۵ دقیقه در قابلمه را بردارید. احتمال دارد قارچ ها آب انداخته باشند در این صورت حرارت را بیشتر کنید تا آب قارچ ها تبخیر شود. سپس حرارت را کم کنید.
  • آویشن،فلفل سیاه و کمی نمک را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. سس مایونز را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
  • پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید تا پنیر پیتزا در مواد ذوب و کشدار شود.
  • پس از ۳ دقیقه در قابلمه را بردارید و ذرت مکزیکی داغ را در ظرف های مورد نظر خود بریزید.

می‌توانید ژامبون یا کالباس خرد شده را نیز به این ترکیب اضافه کرده یا یا سیب زمینی سرخ شده را در کنار ذرت مکزیکی سرو کنید.

ذرت مکزیکی اصل در کشور مکزیک با بلال کامل و البته آبپز درست می‌شود. همچنین ذرت مکزیکی اصل، پنیر ندارد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار