دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۸۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با عنوان اینکه سال قبل هزار میلیارد تومان برای حوزه پسماند تصویب شده است، گفت: ما به عنوان ناظر مدیریت پسماند نمی‌دانیم این اعتبار وصول شده یا خیر و در کجا هزینه شده است.

به گزارش آوای خزر، محمد محمدی تاکامی در جلسه کارگروه راهبردی مدیریت پسماند استان با اشاره به اینکه نیروگاه بیوگاز در چالوس اجرا می‌شود، افزود: این طرح از سال‌های قبل بین شهرداری چالوس و یک شرکت سوئدی قرارداد منعقد شده است.

وی با بیان اینکه این قرارداد در زمان خود فرایند اداری و مالی را طی نکرده است، افزود: علی رغم اینکه استعلام‌هایی درباره شرکت صورت گرفت و مورد تأیید قرار گرفته بود اما قرارداد به دلیل طی نکردن مراحل اداری با مشکلات مواجه شده است.

وی ادامه داد: به دلیل آن در شهرستان نوشهر دارای زباله سوز هستیم، اجرای این طرح چندان در چالوس لازم نبود و در نهایت قرار شد، پسماند کشتارگاه به نیروگاه چالوس هدایت شود و با این شرط برای ساخت آن موافقت شده است.

محمدی تاکامی یادآور شد: درصورت اینکه کارگروه با کلیات طرح موافقت کند، نسبت به عقد قرارداد برای ساخت نیروگاه بیوگاز در چالوس اقدام خواهد شد.

وی با بیان اینکه روزانه ۷۰ تا ۱۰۰ تن زباله در چالوس تولید می‌شود، گفت: احداث نیروگاه زباله سوز در حل مشکل زباله در این منطقه مؤثر خواهد بود.

رفع پسماند اولویت مدیریت اجرایی نیست

حسینعلی بابایی ابراهیمی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه موضوع پسماند کشتارگاه‌ها امری مهم به شمار می‌رود و کارگروه با کلیات طرح ایجاد نیروگاه موافق است، ادامه داد: زمین مورد نیاز این طرح باید مشخص شود.

وی درباره زمین تهیه شده در ازارک چالوس گفت: این زمین صرفاً برای زباله‌های خانگی خواهد بود و برای زباله‌های کشتارگاهی مناسب ندارد و زمین احداث کارگاه باید مجوز زیست محیطی را کسب کند.

وی پیشنهاد داد تا احداث کارخانه پسماند کشتارگاهی در جوار نیروگاه زباله در دست ساخت نوشهر جانمایی شود.

بابایی ابراهیمی با بیان اینکه اولویت مدیریت اجرایی پسماند استان، رفع مشکلات پسماند نبوده است، گفت: اگر رفع مشکلات پسماند جزو اولویت بود پس چرا وضعیت پسماند استان این چنین شده است و حتی یک مکان پسماند استان فنی نیست.

ابراهیمی با اظهار اینکه همه ما در زمینه پسماند کوتاهی کردیم، درباره نیروگاه زباله سوز نوشهر گفت: اجازه دهیم سرمایه گذاری صورت گرفته به بار نشیند و نتیجه آن ببینیم.

وی باعنوان اینکه مشکل اصلی استان پسماند به شمار می‌رود، گفت: چیزی مهمتر از سلامت و بهداشت در استان نداریم و در زمینه مدیریت پسماند عفونی، خانگی وشهری موفق نبوده‌ایم.

اعتبار هزار میلیاردی پسماند در کدام بخش هزینه شد؟

ابراهیمی با بیان اینکه قرار است یک زباله سوز در مقیاس پایلوت عملیاتی در یکی از شهرهای استان احداث شود، گفت: سرمایه گذاری این پروژه خصوصی و داخلی است و توسط مهندسان بومی احداث می‌شود و با راه اندازی آن بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

مهدی رازجویان معاون استاندار مازندران با بیان اینکه طرح احداث بیوگاز قبلاً به تصویب کارگروه پسماند استان رسیده بود، افزود: طولانی شدن روند آغاز پروژه سبب بروز برخی مسائل در فرایند اجرای پروژه شد و ساخت کارخانه زباله سوز می‌توانند، پسماند کشتارگاهی شهرهای همجوار را تحت پوشش قرار دهد.

وی خواستار تهیه مکان مورد نیاز اجرای پروژه از سوی محیط زیست و منابع طبیعی شد و گفت: مکان یابی این پروژه باید درست و دقیق باشد تا بعدها با مشکل مواجه نشویم.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها