دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۸
محققان دریافتند مصرف همزمان آنتی بیوتیک با رژیم غذایی پرچرب غربی از فاکتورهای پرخطر بیماری التهاب روده است.

به گزارش آوای خزر، محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافتند تلفیق مصرف آنتی بیوتیک با رژیم غذایی پرچرب موجب قطع عملکرد میتوکندری در سلول‌های لایه داخلی روده بزرگ شد که نتیجه آن، التهاب روده است. Mesalazine می‌تواند به شروع مجدد عملکرد میتوکندری و درمان مشکل بیماری التهاب روده کمک کند.

حدود ۱۱ درصد مردم جهان مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر هستند. این بیماری با دوره‌های مکرر درد شکمی، نفخ و تغییر در عادات روده همراه است.

مطالعه شامل ۴۳ فرد سالم و ۴۹ فرد بیمار مبتلا به التهاب روده بود. محققان میزان کالپروتکتین، نشانه بیماری التهاب روده، شرکت کنندگان را اندازه گیری کردند.

محققان دریافتند همه شرکت کنندگانی که رژیم غذایی پرچرب داشته و آنتی بیوتیک مصرف می‌کردند در مقایسه با افراد دارای رژیم غذایی کم چرب و فاقد سابقه مصرف انتی بیوتیک، ۸.۶ برابر بیشتر با ریسک ابتلاء به پیش‌علائم بیماری التهاب روده مواجه بودند.

«آندراس بوملر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «مطالعه ما نشان می‌دهد سابقه مصرف آنتی بیوتیک در افراد دارای رژیم غذایی پرچرب، با بیشترین ریسک بروز علائم بیماری التهاب روده مرتبط است.»

یافته‌ها نشان می‌دهد رژیم غذایی پرچرب و آنتی بیوتیک ها همراه باهم موجب اختلال در عملکرد میتوکندری سلولی شده و توانایی شأن در اکسیژن‌سوزی متوقف می‌شود. این اختلال موجب کاهش مصرف اکسیژن سلولی شده و در نتیجه اکسیژن به روده نشت می‌کند.

باکتری‌های مفید بدن در محیط‌هایی که فاقد اکسیژن هستند مانند روده بزرگ رشد می‌کنند. میزان اکسیژن بالاتر در روده باعث عدم تعادل باکتری‌ها و التهاب می‌شود. با اختلال در محیط روده، یک چرخه معیوب برای جایگزینی باکتری‌های خوب با میکروب‌های بالقوه مضر که تحمل اکسیژن بیشتری را دارند، آغاز می‌شود. این روند به نوبه خود منجر به التهاب مخاطی می‌شود که با شرایط پیش از بروز التهاب روده مرتبط است.

انتهای پیام/1005

منبع: مهر
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها