دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۵۷۹
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵
کوکو سبزی از غذاهای پرطرفدار و خوش‌طعمی است که خوشمزه شدن آن به دانستن چند نکته ساده در پخت نیاز دارد.
آوای خزر/ کوکو سبزی از لحاظ عطر و طعم در صدر انتخاب‌های هر ایرانی قرار دارد. برای پخت این کوکوی خوشمزه و سرشار از سبزیجات معطر از سبزیجات محلی نیز استفاده می‌شود. 

مواد لازم 

(مناسب برای ۴ نفر)

  • سبزی کوکو ۴۰۰ گرم (۲۰۰ گرم تره، ۱۰۰ گرم جعفری، ۵۰ گرم گشنیز و ۵۰ گرم شوید)
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده شده ۱ عدد
  • سیر له شده ۴ حبه
  • زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه انواع کوکو

طرز تهیه

  • تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال در حدی که از لختگی در بیایند هم بزنید.
  • سبزی کوکو، گردو، زرشک، پیاز، سیر، ادویه کاری، زردچوبه، آرد سوخاری، آرد سفید و نمک را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کنید اما تخم مرغ را اضافه نکنید. اگر تخم مرغ‌ها را زود اضافه کنید، مایه‌ کوکو سبزی آب می‌اندازد.
  • تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید، به میزان کافی روغن کف آن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.
  • زمانی که تابه گرم شد، تخم‌مرغ‌ را به مواد دیگر کوکو سبزی اضافه و با هم مخلوط کنید.
  • پس از این که مایه‌ کوکو سبزی حاضر شد، نمک آن را تست کنید.
  • حرارت شعله را زیاد کنید و بعد مایه‌ کوکو را داخل تابه بریزید. حرارت باید طوری باشد که اطراف کوکو خیلی سریع شروع به سرخ شدن کند. در غیر این صورت تخم مرغ‌ها در کف ماهیتابه ته‌نشین می‌شوند.
  • بعد از حدود ۳ یا ۴ دقیقه حرارت شعله را کم کنید و در تابه را بگذارید تا یک طرف کوکو کاملا بپزد و اطراف آن طلایی و برشته شود.
  • بعد از این که یک طرف کوکو سبزی پخت و برشته شد، آن را به آرامی برگردانید. می‌توانید پیش از برگرداندن به دلخواه آن را برش بزنید. از اطراف کمی روغن روی کوکو بریزید و اجازه دهید این بار با درِ باز، طرف دیگر آن سرخ شود.
  • در نهایت کوکو سبزی را با زرشک و گردو تزیین و سرو کنید.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها