دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۴۳۷۷
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۹
از پاپریکا به عنوان ادویه در غذاها استفاده میشه

آوای خزر/ پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه درست کنیم. هم سالم و طبیعیه و هم طعم و عطرش کامل و عالیه.


آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت
مواد اولیه :
فلفل قرمز دلمه ای 4تا5 عدد

 

طرز تهیه پودر پاپریکای خانگی
فلفل دلمه ای قرمز رو امروزه میشه به راحتی از سبزی فروشیها خریداری کرد. این فلفل در خیلی از کشور ها با نام کپسیکم شهرت داره. فلفل مورد علاقه تون رو خریداری کنید.
من استفاده از فلفل دلمه ای رو توصیه میکنم چون در نهایت پاپریکای شما شیرین خواهد بود.
اینکه میگم شیرین نه اینکه فکر کنید به غذا طعم شیرینی میده ها نه منظورم اینه که تند نیست.
دیگه حتما تا به حال حداقل یک بار تو آشپزی یا سالادها از فلفل دلمه ای قرمز استفاده کردید و میدونید چه طعمی داره!
برای درست کردن یه شیشه ی کوچیک پاپریکا 4 یا 5 فلفل دلمه ای قرمز رو لازم دارید
برای خشک کردنش راه های زیادی هست:
** اولیش نور آفتابه که تو زمستون بعید میدونم بشه
** دومیش روی بخاری یا جلوی بخاری هست
** راه سوم و راهی که من از شف طیبه یاد گرفتم و از زبان خودش هم مینویسم:
فلفلها رو حلقه ای خورد میکنیم
همینطور که گفتم من دونه های توی فلفل رو استفاده نمیکنم که تا اونجایی که ممکنه پودر پاپریکا تندی نداشته باشه
و کاملا شیرین باشه
حلقه های فلفل رو روی یک شبکه یا حتی شبکه خود فر قرار میدیم
من شبکه رو روی یک سینی که با فویل آلومینیوم پوشوندم میذارم که در هنگام پخت آبی که از فلفلها میچکه
روی فویل بریزه و بعدا در شستشو صرفه جویی کنم!
فر رو روی 120 درجه سانتیگراد قرار میدیم. اگر فر شما درجه ای از این پایین تر داره حتما از همون درجه استفاده کنید.
عنایت داشته باشید که هر چی درجه حرارت فر کمتر باشه در نهایت رنگ پاپریکا قرمزتر و خوشرنگتر خواهد بود
حالا سینی فلفل رو توی فر میذاریم به مدت 3 ساعت
حالا کمتر یا بیشتر بسته به شرایط فر و همچنین سایز برش فلفلها (هر چی باریکتر برش بزنید زودتر آماده میشه)
زمانی آماده است که وقتی فلفل ها رو توی دست میگیرید ترد شده باشند
سپس به خوبی آسیابش میکنیم تا کاملا پودر بشه

 

توصیه :
از پاپریکا به عنوان ادویه در غذاها استفاده میشه
عطر و طعم خیلی خاصی داره
چون ما با حرارت کم آتش فر کبابی و خشکش کردیم یه عطر ملایم دودی هم داره که بی اندازه طعم غذاها رو مطلوب میکنه بدون اینکه اون مضرات دودی کردن رو به غذا وارد کنه.
به هیچ عنوان تندی نداره و میتونید به میزان زیادی ازش در غذاها استفاده کنید که باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم میشه اگر مایلید میتونید برای تند کردنش از دونه های فلفل دلمه ای هم استفاده کنید یا اینکه ترکیبی از فلفلهای تند و شیرین رو به کار ببرید.
ولی من میگم چه کاریه؟ پودر فلفل قرمز تند (که در دنیا به “کایَن” معروفه) رو ما همیشه داریم تو غذاها ازش استفاده میکنیم بهتره برای تنوع هم که شده پاپریکا رو شیرین تهیه کنیم.
یکی از مصارف پاپریکا واسه من سالاد سیب زمینیه. عاشقشم. یعنی سالاد رو که آماده کردم در نهایت روش اندکی پاپریکا میپاشم و طعم سالاد رو از این رو به اون رو میکنه.
الان دیگه با در دست داشتن پودر پاپریکا میتونید همه اون رسپیهایی که تو لیست انتظار گذاشته بودید رو درست کرده و ازش لذت ببرید!

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار