دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۲۰۵
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۹
پزشکان تاکید می‌کنند زنانی که به کمبود ید دچار هستند و باردار می‌شوند بیشتر احتمال دارد فرزندانش به اختلالات عصبی دچار شوند.

به گزارش آوای خزر، متخصصان استرالیایی در یک مطالعه جدید اظهار داشتند: تعداد قابل توجهی از زنان جوان با خطر به دنیا آوردن کودکان مبتلا به بیماریهای عصبی روبرو هستند که دلیل آن مصرف ناکافی ید در مادران است.


تغییرات غذایی از جمله روند رو به رشد خودداری از مصرف نان و نمک یددار و همچنین کاهش مصرف فراورده های حیوانی حاوی ید می تواند به کاهش سطح ید در بدن زنان کمک کند.


در این بررسی محققان به ارزیابی میزان ید در نمونه ادرار دو گروه از زنان که رژیم غذایی گیاهی و حیوانی داشتند پرداختند. میزان ید در نمونه ادرار زنانی که رژیم غذایی گیاهی داشتند ۴۴ میکروگرم در لیتر و در گروه دیگر ۶۴ میکروگرم در لیتر بوده است. همچنین محققان مشاهده کردند زنانی که از مصرف نمک یددار خودداری کرده اند با کمبود شدید ید مواجه هستند.


محققان تاکید کردند: مصرف میزان کافی از ید برای رشد ذهنی جنین ضروری است. کمبود خفیف تا متوسط ید در بدن مادر بر رشد زبان، حافظه و سرعت پردازش ذهنیِ کودک تاثیر می گذارد.


به گفته محققان در دوران بارداری نیاز به ید افزایش یافته و مصرف یک مکمل ۱۵۰ میلی گرم قبل از بارداری و در کل دوران بارداری توصیه می شود.
به گزارش هندوستان تایمز، منابع غذایی حاوی ید نیز شامل نان غنی شده، نمک ید دار، غذاهای دریایی، تخم مرغ و محصولات لبنی هستد.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: ید ، کمبود ید ، بارداری
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها