دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۷۷۱۸
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
امگشت پلو ترکیبی از مزه‌های مختلف بوده که یک نوع غذای خوشمزه و پرطرفدار می‌باشد. می‌توانید از تن ماهی نیز در طبخ این غذای جنوبی به جای ماهی نیز استفاده کنید.

آوای خزر/ امگشت پلو و یا مگشت پلو، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و لذیذ جنوبی، خوزستان می‌باشد. عطر و طعم این پلوی معروف بسیار فوق العاده بوده و می‌توانید از انواع ادویه‌ها برای تندتر کردن طعم آن استفاده کنید.

امگشت پلو ترکیبی از مزه‌های مختلف بوده که یک نوع غذای خوشمزه و پرطرفدار می‌باشد. می‌توانید از تن ماهی نیز در طبخ این غذای جنوبی به جای ماهی نیز استفاده کنید.

این پلوی خوشمزه و مقوی را برای وعده ناهار و یا شام به راحتی در منزل طبخ کرده و از طعم و عطر آن لذت ببرید. از دیگر انواع غذا‌های خوشمزه جنوبی می‌توان به گمنه، مچبوس مرغ، نافله خوزستانی، قلیه میگو، مفطح، کپه، قلیه دزفولی، دو پیازه میگو و… اشاره کرد.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه
ماهی: ۳۰۰ گرم
سبزی ماهی (شنبلیله و گشنیز): ۲۰۰ گرم
کشمش: نصف پیمانه
سیر: ۳ حبه
گردو: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
گرد لیمو: ۱ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه امگشت پلوی خوزستان، غذای محبوب جنوبی

امگشت پلو

مراحل

گام ۱: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه تفت دهید.

گام ۲: سپس سیر رنده شده و زردچوبه را اضافه و تفت دهید.

گام ۳: ماهی خرد شده و سبزی ماهی را نیز به مواد اضافه و سرخ کنید.

گام ۴: در آخر نیز گردو خرد شده، گرد لیمو و ادویه‌ها را اضافه و تفت داده و حرارت را خاموش کنید.

گام ۵: کشمش را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید.

گام ۶: سپس کشمش را آبکش کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید تا پف کند.

گام ۷: برنج را با مقدار ۳ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.

گام ۸: در یک قابلمه کمی آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.

گام ۹: سپس برنج را داخل آب ریخته و کمی صبر کنید تا برنج نرم شود.

گام ۱۰: سپس برنج را آبکش کرده و در کف قابلمه یک نان لواش برای ته دیگ بگذارید.

گام ۱۱: یک لایه برنج و مقداری از مواد ماهی در قابلمه بریزید تا برنج و مواد تمام شود.

گام ۱۲: برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا آماده شود.

گام ۱۳: کشمش‌های تفت داده شده را نیز برای تزیین بر روی برنج در دیس بریزید./ برترین‌ها

انتهای پیام/1005

برچسب ها: امگشت پلو ، طرز تهیه
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار