دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۵۳۵
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۶
حوزه سلامت کشور هر روز شاهد اخبار و رویدادهای گوناگونی است که مهم‌ترین آنها را در قالب بسته "اخبار سلامت" مرور می کنیم.

به گزارش آوای خزر، بدقولی بیمه تأمین اجتماعی در پرداخت یارانه دارو به داروخانه‌ها، علل مهاجرت پزشکان، خطرات غذاهای فوق فرآوری شده برای مردان، واکسیناسیون دانش آموزان و…، از مهم‌ترین اخبار و رویدادهای حوزه سلامت در روز جاری بوده است.

واکسیناسیون دانش آموزان اجباری نیست

عباس شیراوژن سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، در واکنش به اجباری بودن واکسیناسیون دانش آموزان، چنین موضوعی را رد کرد و گفت: بالای ۸۰ درصد دانش آموزان رده سنی ۱۲ تا ۱۸ سال در کشور دو نوبت واکسن کرونا تزریق کرده‌اند که وضعیت قابل قبولی است.

وی افزود: متأسفانه درصد واکسیناسیون در رده سنی ۵ تا ۱۲ سال بالا نیست و ما انتظار داریم که این دسته از دانش آموزان حتماً یک نوبت واکسن کرونا را تزریق کنند.

شیراوژن ادامه داد: دانش آموزان رده سنی ۱۲ تا ۱۸ سال که بیماری زمینه‌ای دارند، لازم دوز یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند.

وی افزود: دانش آموزان رده سنی ۱۲ تا ۱۸ سال که بیماری زمینه‌ای ندارند و دو نوبت واکسن کرونا تزریق کرده‌اند، لازم نیست دوز یادآور بزنند.

خبر بد برای سلامت مردان

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف بیش از حد غذاهای فوق فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس می‌تواند خبر بدی برای روده بزرگ مردان باشد.

مردانی که بیشترین میزان مواد غذایی فوق فرآوری شده را مصرف می‌کنند، در مقایسه با مردانی که مقادیر کمتری مصرف می‌کنند، ۲۹ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ هستند. اما خطر افزایشی برای زنانی که مقادیر بیشتری از غذاهای فوق فرآوری شده را مصرف می‌کردند، وجود نداشت.

بدقولی بیمه تأمین اجتماعی در پرداخت یارانه دارو

سیدعلی فاطمی نایب رئیس انجمن داروسازان ایران، از بد قولی بیمه تأمین اجتماعی در پرداخت مطالبات ماه‌های تیر و مرداد داروخانه‌ها گلایه کرد و گفت: قرار بود بعد از اجرای طرح دارویار، پرداخت یارانه دارو به داروخانه‌ها به روز شود که متأسفانه تأمین اجتماعی بدقولی کرده است.

وی در عین از پرداخت مطالبات تیر و مرداد داروخانه‌ها توسط سازمان بیمه سلامت خبر داد.

مرگ و میر زیر تیغ جراحان زیبایی غیر مجاز

حمیدرضا علیزاده عضو کمیسیون پزشکی قانونی کشور، با اشاره به عوارض انجام نادرست جراحی‌های زیبایی، گفت: جراحی‌های زیبایی توسط افراد غیرمتخصص و غیر مجاز، هر هفته منجر به حداقل دو مرگ در کشور می‌شود.

وی افزود: بیشتر پرونده‌هایی که در حال حاضر در پزشکی قانونی مورد بررسی قرار می‌گیرد مربوط به کارهای زیبایی است که توسط افراد غیر متخصص انجام شده است.

علل مهاجرت پزشکان

سیدموید علویان رئیس نظام پزشکی تهران بزرگ، در ارتباط با علل مهاجرت پزشکان، گفت: وقتی پزشک می‌بیند به جای اصلاح برای خدمت رسانی، بی‌ثباتی وجود دارد، مهاجرت می‌کند. از سوی دیگر، تربیت نیرو اصول دارد و نمی‌توان بدون برنامه ظرفیت‌ها را افزایش داد.

وی با عنوان این مطلب که مهاجرت برای یک جامعه تهدید است و این موضوع خاص حرفه پزشکی نیست، گفت: یک سری از دلایل مانند مسائل اقتصادی و صنفی، عمومی است؛ اما عواملی مانند عدم حمایت‌های معنوی از پزشکان، تشدیدکننده هستند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار