دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۲۸۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶
هر فصل سال اصول تغذیه ای مناسب خود را دارد که در این مطلب به اصول تغذیه سالم و مناسب برای تابستان اشاره می شود.
 

به گزارش آوای خزر، متخصصان طب ایرانی معتقدند به دلیل ضعف دستگاه گوارش در تابستان، بهتر است از پرخوری، مصرف زیاد خوردنی‌های گرم و خشک (مانند غذاهای خیلی تند، شور یا شیرین) و غذاهای سنگین و غلیظ مانند آش ها، آبگوشت، کله پاچه، هلیم و… پرهیز شود.

در فصل تابستان، استفاده از آش‌های ساده و رقیق و کم‌گوشت یا بدون گوشت و کم‌حبوباتی که با آلوبخارا، دانه و آب انار، غوره و دیگر چاشنی‌های کمی‌ترش پخته می‌شوند، مناسب‌تر است.

۶ اصل تندرستی

در طب سنتی ۶ اصل ضروری برای سلامتی وجود دارد که این اصول عبارتند از:

  • آب و هوا
  • خوردن و آشامیدن
  • شرایط روحی و روانی
  • ورزش
  • خواب و بیداری
  • اصول پاک سازی

مهمترین اصل نیز خوردن و آشامیدن است و اگر مردم بدانند که چه چیزی و چگونه بخورند و فواید آن را بدانند می‌توانند یکی از پایه‌های تندرستی را محکم کنند.

توصیه‌هایی در مورد تغذیه سالم

عمده مردم با چند بار جویدن غذا، آن را قورت می‌دهند در این صورت معده باید کار بیشتری انجام دهد بنابراین دست کم هر لقمه را باید ۲۰ الی ۳۰ بار جوید تا معده کار خود را به درستی و راحتی انجام دهد.

همچنین آرامش داشتن در حین غذا خوردن اصل مهمی است که در سلامتی گوارش خیلی مفید و مهم است.

بیشتر بدانید : بخور و نخورهای تابستانی در طب سنتی

کبد چرب

عدم رعایت ترتیب در غذا خوردن، باهم خوری، برهم خوری و پرخوری، خوردن آب زیاد و سرد، ناشنا خوردن آب سرد و… می‌تواند باعث چربی کبد شود.

توصیه می‌شود هر زمانی که فرد دچار حرارت زیاد است و نیاز به آب دارد باید کمی صبر کند و بعد میزانی از آب با دمای معتدل استفاده کند.

همچنین آب و هوای آلوده، عدم تحرک و نداشتن فعالیت بدنی نیز می‌تواند در چرب شدن کبد مؤثر باشد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: