دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۰۳۴
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۲
بشر همواره به دنبال جاودانه ماندن خود در دنیا بوده و حتی انسان هایی که قرن ها پیش زندگی می کردند به دنبال روشها و اکسیرهایی بودند که آنها را نامیرا کند، اما ماهیت میرا بودن بدن انسان تغییر نیافته و تنها توانسته اند تا چند سال عمر او را افزایش دهند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از سیناپرس از express، محققان برای افزایش طول عمر انسان بیش از هر چیز از خواص مواد غذایی بهره برده اند و بیشتر تمرکز خود را روی این موضوع گذاشته اند. آنها بر این باورند که زمان صرف غذا و حجمی که می خوریم، ارتباط زیادی به بالا رفتن میزان عمر ما دارد.
شواهد بارزی که از فواید سلامتی انسان به دست آمده، نشان می دهد که انتخاب مواد غذایی سالم به طور قطع در این میان نقش مهمی را ایفا می کنند. تأثیر آن بر طول عمر، بر ارتباط مواد غذایی ناسالم با ابتلا به بیماری های مزمن صحه می گذارد. چیزی که بیشتر از نوع غذایی که می خوریم، اهمیت دارد، زمان خوردن و حجم موادغذایی است و هر فردی باید آن را بیاموزد.

این مساله که شما فردی سحرخیز هستید یا این که شب ها بیدار می مانید، روی رفتارهای تغذیه ای و متابولیسم غذایی بدن شما تأثیر به سزایی دارد و البته دفعات غذا خوردن در شما ممکن است تا حدودی هم به تأثیر ژنتیکی مربوط شود.

همچنین ارتباط فرد با موادغذایی هم نقش مهمی در این میان دارد. به عنوان مثال، به طور طبیعی زمانی که صبحانه نمی خورید، بیشتر احساس گرسنگی دارید. بنابراین، بسته به ارتباطی که با غذا برقرار می کنید، ممکن است به دنبال غذایی باشید که خیلی سریع بتواند انرژی از دست رفته بدن را به شما برگرداند یا این که عاقلانه رفتار کنید و به رغم این که هنوز گرسنه هستید، اما دست از غذا خوردن بکشید.

اگر در حال گرسنگی به دنبال یک فنجان قهوه و شیرینی هستید تا گرسنگی صبحگاهی خود را به تآخیر بیاندازید، بهتر است از این پس، به فکر صبحانه ای سالم تر باشید. بهتر است طبق هدف و برنامه ای که در طول روز دارید، برای وعده های غذاییتان برنامه ریزی کنید.

بعد از صرف غذا، عروق خونی گشاد می شوند تا منبع خون رسانی سالم برای استخراج موادمغذی صورت گیرد که در نهایت به نفع بدن است و ما آن را به کاهش انرژی تعبیر می کنیم. درواقع، بدن شما به دنبال استراحت بعد از خوردن غذاست تا بتواند غذای خورده شده را هضم کند.

بنابراین، هر چه غذای بیشتری بخورید، بدن شما هورمون های بیشتری ترشح می کند تا شما بیشتر ترغیب به استراحت شوید تا بتواند کار اصلی خود را انجام دهد. اما اگر به دنبال آن هستید که انرژی خود را صبح ها یا آخر شب بالا نگه دارید، یک صبحانه یا صبحانه سبکی میل کنید که موادمغذی زیادی داشته باشد.

اما اگر صبح برنامه فرده ای دارید که مانع از خوردن صبحانه می شود، از شب قبل صبحانه را آماده کنید تا سریع تر آن را بخورید و بدون صبحانه هم از خانه خارج نشوید. این نسخه در هر فردی می تواند جوابگو باشد؛ به گزارش سیناپرس، این که غذای سالم و البته کم بخورید تا بتوانید در طول روز هم کارهای مهمی را که دارید، انجام دهید. می توانید در وعده نهار هم سبک بخورید و وعده اصلی تر را بین ساعت 5 و 6 عصر صرف کنید.

تحقیقات نشان می دهد که مصرف کالری بیشتر در وعده صبحانه در مقایسه با مصرف زیادتر کالری در اواخر شب می تواند اثرات فیزیولوژیکی بیشتری برای بدن داشته باشد. غذا نخوردن در اوایل روز ساعات گرسنه ماندن را در جرخه 24 ساعته افزایش می دهد که از طرفی منجر به کاهش التهاب های بدن و بهبود استرس و داشتن روده هایی سالم کمک می کند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار