دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۳۴۵
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
محققان به تازگی دریافتند؛
محققان به تازگی در یافته های خود نشان داده اند که مصرف غذاهای سرشار از چربی های اشباع شامل کیک، پنیر و گوشت های فرآوری شده خطر ابتلا به التهاب مزمن پانکراس را کاهش می دهد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از سیناپرس، محققان مردم حدود 11 کشور را که چربی های مختلف اشباع و غیراشباع مصرف می کردند، بررسی و احتمال بروز ناراحتی پانکراس را در هر کدام از آنها به دقت مطالعه کردند. چربی اشباع موجود در کره، گوشت های چرب و پنیر که در جوامع غربی به وفور مصرف می شود و نیز چربی های غیراشباع که بیشتر در روغن های گیاهی و ماهی ها وجود دارند، بیشتر در رژیم های آسیایی و آمریکای جنوبی طرفدار دارد.
دانشمندان دریافتند که میزان بالای چربی های غیراشباع ذخیره شده در اندام های ناحیه شکم، مولکول هایی را تولید می کند که باعث آسیب های سلولی، التهاب و حتی نارسایی اندام ها می شود. این یافته ها به طور کامل نقطه مقابل گفته قبلی دانشمندان است و مقامات مرکز بهداشت انگلیس در یافته های جدید اعلام کرده اند که افراد برای کاهش بیماری های قلبی، بهتر است روغن های غیراشباع را با روغن های اشباع جایگزین کنند.

محققان اعلام کرده اند که مصرف مقادیر بالای چربی های غیراشباع مشکل التهاب مزمن پانکراس را نسبت به گنجاندن چربی های اشباع بیشتر در رژیم غذایی، تشدید می کند. این در حالی است که پژوهشگران معتقدند مصرف چربی های اشباع خطر افزایش کلسترول را بالا می برد که خطرساز بروز بیماری های قلبی به شمار می رود. بنابراین، راه حل آن، علاوه بر جایگزینی چربی های اشباع با چربی های غیراشباع، کاهش مصرف چربی هاست.
به گزارش سیناپرس، سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند که افراد کم تر از 10 درصد کالری روزانه خود را از چربی های اشباع و مابقی نیاز روزانه را از چربی های غیراشباع استفاده کنند. کاهش کلی مصرف چربی در انگلیس و جایگزینی چربی های اشباع با برخی انواع چربی غیراشباع، تا حد زیادی آمار چاقی را در این کشور بهبود بخشیده است.

در کنار تمام یافته های به دست آمده، بررسی ها نشان می دهد افرادی که BMI (نمایه توده بدنی) کم تری دارند و اسیدهای چربی اشباع کم تری در رژیم غذایی خود مصرف می کنند، بیشتر در معرض ابتلا به التهاب مزمن پانکراس قرار دارند. چربی شکمی که مملو از چربی های اشباع باشد، با تولید اسیدهای چرب تداخل ایجاد کرده و در نتیجه التهاب پانکراس کم تری بروز می کند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: چاقی ، رژیم غذایی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها