دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۸۳۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۹
متخصصان می‌گویند که مصرف خیار می‌تواند سلامت بدن را به مخاطره بیاندازد.

به گزارش آوای خزر، خیار یکی از میوه‌های پرطرفدار در فصل تابستان است. بسیاری از مردم علاقمند هستند از خیار به دلیل خاصیت خنک کنندگی آن در هوای گرم استفاده کنند. ۹۶ درصد خیار را آب تشکیل داده و از این رو، یکی از بهترین آب‌رسان‌ها به بدن محسوب می‌شود.

با این حال، همیشه باید به یاد داشته باشید که زیاده روی در مصرف هر ماده غذایی عوارض جانبی خاص خود را دارد. در این مطلب به رایج‌ترین عوارض جانبی زیاده روی در مصرف خیار می‌پردازیم:

۱- افزایش ادرار: خیار یک ادرار آور طبیعی است. از این رو، در صورتی که از آن به میزان متعادل استفاده شود، می‌تواند با احتباس آب در بدن مقابله کند. در مقابل، زیاده روی در مصرف خیار در برخی افراد باعث از دست دادن آب و کم آبی بدن می‌شود.

۲- وجود ترکیبات سمی: شاید شما هم مزه تلخ خیار را تجربه کرده باشید. این تلخی ناشی از ترکیبات سمی به نام کوکوربیتاسین هاست. سطح بالای این ترکیب شیمیایی می‌تواند برای بدن سمی و مضر باشد. اگر شاهد تلخی خیار بودید باید از مصرف آن اجتناب کنید. این تلخی بیشتر در بخش پایانی خیار و پوست آن وجود دارد.

۳- نفخ و سوء هاضمه: در بخش قبلی درباره ترکیب سمی کوکوربیتاسین‌ها توضیحاتی ارائه شد. همین ترکیب در بدن می‌تواند باعث نفخ و سوء هاضمه شود. همچنین خیار به دلیل دارا بودن فیبر می‌تواند باعث تشدید اسهال در فرد شود.

۴- بروز آلرژی: اگر از جمله افرادی هستید که به گرده گل میخک حساسیت دارید، باید از مصرف خیار اجتناب کنید، زیرا این موضوع می‌تواند باعث بروز آلرژی در شما شود. در حقیقت پروتئین موجود در برخی از سبزیجات و میوه‌ها شبیه گرده است و این موضوع باعث تحریک سیستم ایمنی بدن می‌شود. آلرژی ناشی از مصرف خیار به صورت خارش و تورم در دهان، لب، گلو و زبان بروز می‌کند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار