دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۷۵۶۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۰

به گزارش آوای خزر، به نقل از ای‌بی‌سی نیوز  این بررسی نشان داد که به طور خاص کودکان سه ساله یا کم‌سن‌تر با احتمال بیشتری نسبت به کودکان ۱۴ تا ۱۷ ساله ممکن است ویروس را به اعضای خانوارشان منتقل کنند.

این بررسی که در ژورنال پزشکی «جاما» (JAMA) منتشر شده است داده‌های بهداشت عمومی از انتاریوی کانادا را تجزیه‌وتحلیل کرد تا خوشه‌های کووید را شناسایی کند که مورد اولیه‌ در آنها کودک بوده است.

این بررسی درک کارشناسان را از خطر سرایت کرونا روزآمد می‌کند. برخی از دانشمندان در ابتدای پاندمی معتقد بودند خطر سرایت ویروس کرونا در سنین پایین کمتر است. اما احتمالا قرنطینه عمومی و فاصله‌گیری اجتماعی که باعث شده بود که کودکان کم‌سن مواجهه‌های اجتماعی بسیار اندکی داشته باشند، باعث سرایت کمتر ویروس بوسیله کودکان شده بود.

از طرف دیگر نوزادان و نوپایان احتمالا با احتمال بیشتری ممکن است بیماری را به والدین و مراقبانشان منتقل کنند، زیرا در تماس نزدیک با آنها قرار دارند.

البته هنوز خطر مرگ و بیماری‌ شدید هنوز در کودکان کم‌سن‌تر در مقایسه با کودکان در سنین بالاتر و بزرگسالان بسیار کمتر است. این بررسی به معنای آن نیست که کودکان بسیار کم‌سن در صورت عفونت کرونا با احتمال بیشتری می‌میرند، بلکه با احتمال بیشتری نسبت به آنچه تصور می‌رفت، ویروس را به دیگران منتقل می‌کنند.

این بررسی در سال ۲۰۲۰ پیش از ظهور سویه‌ی دلتای کرونا انجام شده است، بنابراین پژوهش بیشتری برای درک خطر سرایت کرونا در پس‌زمینه این سویه‌ی جدید لازم است. این بررسی همچنین پیش از دسترسی به واکسن‌ها انجام شده است، در نتیجه همه اعضای خانوار واکسینه‌نشده بودند.

متخصصان کودکان می‌گویند یافته‌های این بررسی بر اهمیت راهبردهای موجود در کنترل شیوع کرونا در محل‌های نگهداری کودکان و مدارس از جمله فاصله‌گیری، تهویه خوب،پاک کردن مکرر و ماسک زدن تاکید می‌کند.

یافته‌های این بررسی همچنین اهمیت واکسیناسیون همه افراد بالای ۱۲ سال، به خصوص افرادی را که در اطراف کودکان کمسن هستند، نشان می‌دهد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار