دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۷۱۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۳
اکنون مطالعات متعددی بر مضر بودن مصرف بیش از حد گوشت بر سلامت قلب و عروق انسان تاکید داشت ولی نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که گوشت قرمز مصرف می‌کنند در مقایسه با افراد غیر گوشتخوار، سطوح پایین‌تری از افسردگی و اضطراب را تجربه می‌کنند.

به گزارش آوای خزر، در سال ۲۰۱۷، بیماری‌های روحی و روانی به‌عنوان عامل اصلی ناتوانی در سراسر جهان معرفی شده و سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که تقریباً ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان از افسردگی رنج برده و ۲۶۰ میلیون نفر از این افراد نیز با اضطراب زندگی می کنند. از سوی دیگر بررسی‌های انجام شده نشان دهنده افزایش قابل توجه این اختلالات طی دو دهه گذشته است.

پژوهشگران همچنین دریافتند به موازات افزایش اختلالات روانی، رژیم غذایی گیاهخواری نیز در سال های اخیر رو به افزایش است. انگیزه‌های این انتخاب غذایی شامل نگرانی‌ های اخلاقی، محیطی و حمایت از حقوق حیوانات و همچنین تلاش برای بهبود سلامتی از طریق رژیم غذایی است.

به‌تازگی پژوهشگری به نام اورسکا دوبرسک (Urska Dobersek) و همکارانش داده های ۲۰ مطالعه مختلف در این حوزه را مورد ارزیابی قرار دادند. در این مطالعات، سطح افسردگی و اضطراب افراد از طریق رتبه‌بندی خود گزارشی، استفاده از داروهای تجویزی، تشخیص پزشکی یا مصاحبه تشخیصی ارزیابی شد. در مجموع ۱۷۱ هزار و ۸۰۲ شرکت‌‌کننده بین سنین ۱۱ تا ۱۰۵ سال در این متاآنالیز بررسی شدند که از این میان، ۱۵۷ هزار و ۷۷۸ نفر مصرف‌کننده گوشت و ۱۳ هزار و ۲۵۹ شرکت‌کننده به‌عنوان گیاهخوار شناسایی شدند. این شرکت‌کنندگان شامل گروه های مختلف جمعیتی از اروپا، آسیا، آمریکای شمالی و اقیانوسیه بودند.

گفتنی است محققان در نتیجه بررسی های خود دریافتند افرادی که گوشت مصرف می ‌کنند در مقایسه با افرادی که از گوشت پرهیز می ‌کنند، سطوح پایین ‌تری از افسردگی و اضطراب را تجربه می‌ کنند. علاوه بر این در مطالعه فوق مشخص شد که گیاهخواران در مقایسه با مصرف کنندگان گوشت سطوح بیشتری از افسردگی و اضطراب را تجربه خواهند کرد. به گزارش سیناپرس، در این میان جنسیت هیچ تاثیری در سطح افسردگی نداشته و تجزیه و تحلیل ‌ها نشان داد که هرچه مطالعات دقیق‌ تر باشد (به عنوان مثال، تکیه بر بیماری روانی تشخیص داده شده توسط پزشک در مقابل پرسشنامه ‌های خود گزارشی)، مزایای مشاهده ‌شده مصرف گوشت، قوی‌‌تر است.

این پژوهش دارای چندین نقطه قوت از جمله حجم نمونه بزرگ جامعه آماری بوده و معیارهای آن فقط شامل مطالعاتی است که دوگانگی واضحی را بین مصرف‌‌کنندگان گوشت و پرهیز از این ماده غذایی ارائه می ‌دهد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار