دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۷
یک مطالعه جدید در ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است و طبق این مطالعه بیش از ۸۰۰۰۰ مورد سرطان مرتبط با رژیم غذایی ناسالم در این کشور گزارش شده است.

به گزارش آوای خزر به نقل از شفقنا، محققان مطالعه از یک مدل ریاضی برای برآورد تعداد موارد سرطان در آمریکا در ارتباط با مصرف غداهای نا سالم استفاده کردند. غداهای سالم به معنای دانه های خوراکی،غلات، لبنیات، میوه ها و سبزیجات، و غداهای نا سالم شامل گوشت های فرآوری شده، گوشت قرمز و نوشیدنی های شیرین و شکر دار است.

داده های سال ۲۰۱۵ نشان می دهند که حدود ۸۰،۱۱۰ مورد جدید سرطان یا حدود ۵ درصد کل موارد سرطانی تشخیص داده شده در آن سال مربوط به رژیم غذایی ضعیف و نا سالم بود.

در واقع یافته های محققان ارتباط کاهش باروری و اختلافات با کاهش مصرف مواد غذایی سالم را نشان می دهد.

پس از بررسی های صورت گرفته محققان ارتباط رژیم غذایی نا سالم را با انواع سرطان گزارش دادند. بر اساس این گزارش سرطان کولورکتال به شدت مربوط به رژیم غذایی است یعنی بیش از ۵۲۰۰۰ مورد سرطان کولورکتال مرتبط با رژیم غذایی نامناسب در سال ۲۰۱۵ مشاهده شده است. این مورد ۳۸ درصد کل موارد سرطان کولورکتال در سال است. به دنبال آن سرطان دهان، حنجره و حنجره بود، که عوامل مربوط به رژیم غذایی حدود ۱۴۴۰۰ مورد را شامل می شد. سرطان رحم، که ۳۱۶۵ مورد آن به رژیم غذایی و سرطان سینه پس از یائسگی وابسته بود، که ۳۰۶۰ مورد آن به رژیم غذایی مربوط می شد.

میانسالان (۴۵ تا ۶۴ ساله) بیشترین نسبت سرطان های مربوط به رژیم غذایی را نسبت به سنین دیگر داشتند.

در میان مواد غدایی سالم، کمبود مصرف دانه ها و غلات و لبنیات ارتباط بیشتری با بروز انواع سرطان پس از مصرف زیاد گوشت فرآوری شده داشت.

منبع: www.livescience.com

انتهای پیام/1000

برچسب ها: سرطان ، رژیم غذایی ، تغذیه
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: