دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۵۲۸
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸

به گزارش آوای خزر،یک پژوهشگر طب سنتی در مورد تغذیه مناسب در شب امتحان گفت: خوردن و بوییدن به، استفاده از مغزها و مصرف دمنوشها در شبهای امتحان توصیه می شود که باعث تغویت حافظه و آرامش دانشجویان می شود.

به گزارش آوای خزر،به نقل از مهر، علیرضا یارقلی در خصوص توصیه هایی طب سنتی که برای تقویت حافظه مطرح شده است، اظهار داشت: خوردن مربای به، خود به و خورشت به و کلاً غذاهایی که در آنها به باشد بسیار توصیه می شود چرا که باعث تقویت حافظه و آرامش دانشجویان و مطالعه بهتر آنها در شب امتحان می شود.


وی افزود: همچنین خوردن هویج و آب سیب نیز توصیه می‌شود.
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: مصرف مغزها نیز مورد تاکید قرار گرفته بطوریکه هر مغزی که شبیه یک عضو بدن است می‌تواند آن را تقویت کند. مصرف گردو با انجیر، بادام خام پوست کنده، پسته، فندق و مویز نیز توصیه می‌شود که البته گردو و انجیر باید کم مصرف شود به عنوان مثال خوردن دو گردو و سه انجیر کافیست و مصرف ۷ دانه بادام خام و پسته و بادام نیز هرکدام ۵ عدد و مویز نیز ۲۱ عدد توصیه می‌شود.


وی تاکید کرد: خوردن مغزها باعث می شود تا قوه مغذی بدن بالا رفته و حافظه تقویت شودکه البته مغزها را میتوان صبح میل کرد.
یارقلی همچنین در مورد خوردن ناهار و شام دانشجویان در فصل امتحان نیز، گفت: دانشجویان برای ناهار غذای سبک بخورند تا سنگین نشده و بتوانند درس بخوانند و در شب نیز غذای کامل خورده شود.


این استاد دانشکده طب سنتی در خصوص خواب ایام امتحان، افزود: بهتراست ساعت ۱۰ تا ۱۰ و نیم بخوابند و صبح زود هم برای مطالعه بیدار شوند.
وی در مورد مصرف دمنوش های مفید در شب امتحان، گفت: مصرف دمنوش بادرنجبویه و ورون باعث می‌شود روی حوزه دماغی تاثیر خوبی داشته باشد و باعث آرامش و تقویت حافظه نیز خواهد شد.


یارقلی همچنین به مادران توصیه کرد که در غذاهایی که می پزند کمی میخک بریزند چرا که باعث می شود غذا عطر و طعم خوبی داشته باشد و البته خاصیت آرامش بخشی و تقویت حافظه را نیز دارد.


وی، بوییدن سیب، به وانار شیرین را نیز بسیار خوب دانست و گفت: همچنین بوییدن خیار نیز فرح بخش و نشاط آور است و به دانشجویان توصیه می شود.
یارقلی افزود: همچنین در این فصل خوردن سیب و هویج و انار شیرین نیز توصیه می‌شود و خوردن مرکبات کمتر باشد بهتر است و اگر آب پرتقال در غذا ریخته شود بهتر است مصرف کاهو نیز بسیار خوب است به طوری که می‌توانند سالاد کاهو را همراه هویج، آب نارنج و روغن زیتون در عصر و یا ظهر میل کنند.
وی، کلاه شب را توصیه کرد و گفت: نکته ای که باید رعایت شود این است که در شب کلاه بگذارند چرا که باعث می‌شود مغز گرم و حافظه تقویت شود و سرماخوردگی نیز جلوگیری خواهد کرد.

 

انتهای پیام/2000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها