دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۱۶۲
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۹
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به عوارض چاقی در زنان باردار گفت: فشار خون بالا در زنان باردار ممکن است سبب مرگ مادر شود.

به گزارش آوای خزر،دکتر پریچهر پورانصاری، فلوشیپ طب مادر و جنین صبح امروز چهارشنبه در حاشیه برگزاری سومین کنگره بین المللی چالش‌های بالینی در مامایی، زنان و نازایی در سالن ابوریحان مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح کرد: چاقی یکی از مشکلاتی است که ابتلا به آن برای مادران باردار و جنین عوارض زیادی را می‌تواند به همراه داشته باشد بنابراین پیشگیری از آن و درمان به موقع چاقی بسیار حائز اهمیت است.


وی افزود: مادران باردار چاق در معرض ابتلا به بیماری‌های دیگری همچون دیابت بارداری و مسمومیت بارداری ناشی از فشار خون بالا هستند به طوری که فشار خون بالا در بارداری می‌تواند منجر به مرگ مادر شود بنابراین پیشگیری از چاقی در زنان باردار و درمان آن بسیار ضرورت دارد.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: افرادی که گرفتار بیماری چاقی هستند از اختلالات خواب و آپنه خواب نیز رنج می‌برند که این موضوع در بارداری تشدید می‌شود و می‌تواند عوارضی را برای مادر باردار و جنین به همراه داشته باشد.


دکتر پورانصاری خاطرنشان کرد: زنان باردار در معرض ابتلا به زایمان‌های زودرس ثانویه و خود به خودی هستند که زنان باردار چاق این وضعیت در آنها احتمال بیشتری را دارد و به نوعی برای زنان باردار و جنین آنها دردسرساز است.


مسئول پنل چاقی در سومین کنگره بین المللی چالش‌های بالینی در مامایی زنان و نازایی گفت: جنین‌های مادران چاق می‌توانند دچار اختلال رشد مانند وزن بالای موقع تولد باشند که این می‌تواند پس از تولد باعث چاقی و افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی در آینده شود.


وی تاکید کرد: زنان چاقی که قصد بارداری دارند باید حتماً قبل از بارداری از مشاوره های لازم بهره‌مند شوند و وزن آنها بسته به سن و میزان چاقی شان بر اساس BMI یا توده بدنی اصلاح شود که این اصلاح در برخی از افراد تنها با رژیم غذایی یا ورزش و در برخی از افراد درصورتی که چاقی آنها از نوع مرضی باشد با عمل جراحی چاقی درمان و کنترل می‌شود.
انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار