دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۴۴۵۰
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶
فلفل سیاه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است که آن را به یک ابرماده غذایی تبدیل کرده که به درمان بیماری ها و مشکلات سلامت مختلف و تسریع روند کاهش وزن از طریق تقویت متابولیسم بدن کمک می کند.

به گزارش آوای خزر، زمانی که درباره خواص دارویی ادویه ها صحبت می کنیم، فراموش کردن فلفل سیاه به واقع دشوار است. فلفل سیاه یکی از نخستین ادویه های است که توسط انسان مورد استفاده قرار گرفته است.

فلفل سیاه به منظور بهبود عطر و طعم غذاهای مختلف به صورت گسترده در نقاط مختلف جهان استفاده می شود. همچنین، از این ادویه برای آماده کرده روغن اساسی فلفل سیاه استفاده می شود که می تواند برای افراد مبتلا به آرتریت و روماتیسم مفید باشد.

فلفل سیاه برای کاهش وزن

فلفل سیاه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است که آن را به یک ابرماده غذایی تبدیل کرده که به درمان بیماری ها و مشکلات سلامت مختلف و تسریع روند کاهش وزن از طریق تقویت متابولیسم بدن کمک می کند.

فلفل سیاه منع خوبی برای ویتامین های A، C، و K و مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و سدیم است. افزون بر این، فلفل سیاه سرشار از فیبر غذایی است. مطالعات نشان داده اند که مواد غذایی تند به واسطه اثر ترموژنیک یا گرمازایی خود به متابولیسم بهتر غذای مصرفی کمک می کنند. اثر تروموژنیک یا اثر گرمایی غذا (TEF) به جهش در سرعت کالری سوزی بدن که پس از گوارش غذا رخ می دهد، گفته می شود. باور بر این است که اثر ترموژنیک می تواند بر میزان کالری سوزی تاثیر گذاشته و به تحقق هدف کاهش وزن در یک بازه زمانی کوتاه‌تر کمک کند. افزون بر این، مواد غذایی تند احساس سیری را تقویت کرده و هوس های غذایی برای خوراکی های ناسالم را کاهش می دهند.

فلفل سیاه حاوی پایپرین (Piperine) است که این ترکیب گوارش و عملکرد متابولیک را تقویت می کند. در واقع، پایپرین انباشت چربی در بدن را کاهش داده و به حفظ وزن سالم کمک می کند.

دیگر فواید فلفل سیاه

فلفل سیاه حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از قدرت پیشگیری یا به تاخیر انداختن آثار مخرب رادیکال های آزاد برخوردار هستند. رادیکال های آزاد مولکول های مضری هستند که به سلول های سالم بدن آسیب وارد می کنند.

همچنین، فلفل سیاه به جذب مواد مغذی در بدن و تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.

خواص ضد التهاب فلفل سیاه می تواند برای افرادی که از آرتریت، آلرژی های فصلی و آسم رنج می برند نیز مفید باشد.

پایپرین ممکن است به بهبود عملکرد مغز و متابولیسم قند خون نیز کمک کند.

چای فلفل سیاه

افزودن فلفل سیاه به غذاهای مختلف ساده‌ترین روش برای افزودن این ادویه به رژیم غذایی روزانه است. اما مقدار این ادویه در غذا به طور معمول کم است. از این رو، شاید از تمام فوایدی که فلفل سیاه ارائه می کند، برخوردار نشوید. برای تسریع روند کاهش وزن خود می توانید نوشیدن چای فلفل سیاه را امتحان کنید که این نوشیدنی نیز از فواید سلامت جالب توجهی برخوردار است.

مواد تشکیل دهنده:

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک اینچ (2.5 سانتیمتر) ریشه زنجبیل

یک قاشق غذاخوری عسل

یک قاشق غذاخوری آبلیمو

یک فنجان آب

روش آماده سازی:

آب، فلفل سیاه و ریشه زنجبیل رنده شده را در یک ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید این ترکیب برای پنج دقیقه بجوشد و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. چای را از یک صافی عبور داده و درون یک فنجان بریزید. در نهایت، آبلیمو و عسل را به آن اضافه کنید. از نوشیدن چای فلفل سیاه لذت ببرید.

موارد احتیاطی که باید مد نظر قرار دهید

فلفل سیاه یک ماده غذایی سالم است اما مصرف دوز زیاد از آن در یک روز ممکن است به مشکلات گوارشی منجر شود. بیش از نصف یک قاشق چایخوری فلفل سیاه در روز مصرف نکنید. همچنین، چای فلفل سیاه ممکن است برای همه مناسب نباشد. اگر پس از نوشیدن این چای با تحریک در مری و معده خود مواجه شدید از مصرف آن پرهیز کنید.

انتهای پیام/1005

 

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار