آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۱۰۷۷۴
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲

آوای خزر: عدسی از جمله خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای نونی و سنتی ایرانی است. عدسی را معمولا با نان میل می‌کنند و با پیاز داغ و ادویه‌های مختلف مثل پودر سیر و پیاز مزه‌دار می‌کنند. عدسی یک وعده غذای ساده و خوشمزه نونی برای ناهار و صبحانه و شام است. طرز تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه رستورانی به سبک سنتی را در آوای خزر  بخوانید.

 

 

طرز تهیه عدسی لعابدار خوشمزه رستورانی

 

طرز تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه رستورانی به سبک سنتی

 

 

مواد لازم

 

جوش شیرین: ۱/۸ قاشق مرباخوری 

روغن: ۵ قاشق غذاخوری

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

۳۰۰ گرم عدس

آب گوشت یا مرغ یا سبزی: ۸ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری

ادویه عدسی شامل: زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار کافی

 

طرز تهیه

 

روش درست کردن عدسی چندان پیچیده نیست. از ۲۴ ساعت قبل عدس را در آب و جوش شیرین خیس می‌کنیم. در این فاصله چند بار آب عدس‌ها را عوض کنید. سپس آب تازه روی عدس‌ها می‌ریزیم و می‌گذاریم تا با مقداری زردچوبه و روغن مایع یا روغن زیتون بپزد. فوت و فن عدسی این است که بعد از پخت عدس‌ها عدس پخته را از الک رد می‌کنیم و همزمان آرد را در روغن سرخ می‌کنیم و با پیاز که قبلا سرخ کرده ‌یم مخلوط می کنیم. در مرحله بعد آب سبزی یا گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا روی شعله ملایم گاز خوب بپزد. در این فاصله به پوره عدس نمک وفلفل را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به مدت نیم ساعت دیگر بپزد. برای تزیین روی عدسی می‌توانید از مقداری پیازداغ استفاده کنید. بد نیست بدانید کالری عدسی رژیمی در هر لیوان فرانسوی دسته‌دار با مقدار روغن کم ۱۸۵ کالری است.

انتهای پیام/1000

 
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با افزایش قیمت بنزین موافقید؟
بلی
خیر
آخرین اخبار