دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۸۸۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۸

 

آوای خزر: تهیه روزانه میان وعده سالم و مقوی و خوشمزه برای ساعات مدرسه و ناهار و شام دانش آموزان یک مسئله مهم و جدی است. در واقع با شروع سال تحصیلی آماده کردن غذاهای خوشمزه و در عین حال مقوی و سبک که هم نیازهای تغذیه‌ای بچه‌ها را تامین کند و هم به خاطر ارزش غذایی بالا سبب تقویت هوش و حافظه دانش‌آموزان شود اهمیت فراوانی پیدا می‌کند. طرز تهیه ۵ میان وعده سالم و خوشمزه برای مدرسه و ناهار و شام دانش آموزان را  در آوای خزر بخوانید.

 

۱-ساندویچ تن ماهی، گوجه فرنگی و آووکادو و پنیر چدار یا گودا

 

طرز تهیه 3 میان وعده سالم و خوشمزه برای مدرسه و ناهار و شام دانش آموزان

 

مناسب برای وعده صبحانه و میان وعده مدرسه

 

مواد لازم برای ۴ عدد

نان تست جو یا سبوس دار: ۴ عدد

پودر فلفل قرمز: برای مزه دار کردن

سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: ۱ عدد نازک برش زده

آووکادو: نصف یک عدد نازک برش زده

تن ماهی: ۱ عدد

پنیر ورقه‌ای چدار یا گودا: ۸ اسلایس

 

طرز تهیه

روی هر برش نان یک لایه نازک سس مایونز بمالید. در صورت دلخواه کمی پودر فلفل قرمز روی مایونز بپاشید. روی این مواد یک لایه تن ماهی که روغن آن را گرفته‌اید و ۲ برش گوجه فرنگی و آووکادو بگذارید و ۲ ورقه پنیر روی هر عدد نان بگذارید. برش‌های نان را به مدت ۲ تا ۴ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر حسابی آب شود.

 

رپ هوموس

 

http://blog.okcs.com/2019/08/ashpazi/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%87%d9%88%d9%85%d9%88%d8%b3-%d9%84%d8%a8%d9%86%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%86%d8%ae%d9%88%d8%af-%d8%a7%d8%b1%d8%af%d9%87-%d8%ad%d9%85%d8%b5-%d8%a8%d8%a7%d8%af/

 

برای درست کردن ۴ عدد رپ هوموس به ۴ ورقه نان پیتا یا لواش نیاز دارید. رپ هوموس یک اسنک مناسب برای میان وعده‌های مدرسه است. طرز تهیه هوموس را اینجا گفته‌ایم. سایر مواد لازم برای تهیه رپ هوموس عبارتند از:

هوموس: ¾ پیمانه

برگ اسفناج پخته شده: ۲ پیمانه

آووکادو: دو برش (اختیاری)

هویج: ۱ و نیم عدد پخته و ریز خرد شده

خیار ریز خرد شده: ۱ پیمانه

کمی روغن زیتون و فلفل سیاه برای طعم دادن به ساندویچ

 

طرز تهیه

ابتدا هوموس را طبق این دستور آماده کنید. سپس هویج‌ها را بپزید و ریز و ساطوری خرد کنید. در هر عدد نان پیتا یا ۱/۲ نان لواش مقداری هوموس، خیار ریز خرد شده، هویج پخته و ریز شده یا رنده شده و کمی آووکادو برش زده (اختیاری) بریزید. روی مخلفات ساندویچ مقداری فلفل سیاه بپاشید و کمی روغن زیتون بریزید (البته هوموس روغن زیتون دارد و معمولا نیازی نیست). رپ هوموس را رول کنید و با لذت میل کنید.

 

ساندویچ رول گوشت بوقلمون با مخلفات

 

http://blog.okcs.com/2019/08/ashpazi/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%87%d9%88%d9%85%d9%88%d8%b3-%d9%84%d8%a8%d9%86%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%86%d8%ae%d9%88%d8%af-%d8%a7%d8%b1%d8%af%d9%87-%d8%ad%d9%85%d8%b5-%d8%a8%d8%a7%d8%af/

 

مناسب برای وعده‌های اصلی ناهار یا شام

 

مواد لازم برای ۱۶ عدد

پنیر خامه‌ای نرم: ۲۵۰ گرم

سس کرنبری یا زغال اخته: ¼ پیمانه (اختیاری)

نان لواش نازک: به مقدار لازم (اگر دوست دارید از انواع نان تست هم می‌توانید استفاده کنید)

کاهو: نصف یک عدد

ژامبون بوقلمون یا سینه بوقلمون پخته: ۱۶ تکه

پنیر چدار یا پارمزان ورقه‌ای: ۱۶ ورقه

گوجه: ۲ عدد متوسط و نازک برش زده

سبزی شاهی: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه

در یک کاسه پنیر خامه‌ای را با سس کرنبری مخلوط کنید. اگر سس کرنبری ندارید فقط پنیر خامه‌ای را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. هر برش نان لواش را از طول به سه قسمت برش بزنید (یا ساندویچ را درست کنید و سپس با یک چاقوی تیز آن را از عرض به تعداد دلخواه برش بزنید). روی هر برش نان لوش یا یک نان تست یک لایه نازک پنیر خامه‌ای بمالید و یک برش از گوشت سینه بوقلمون پخته شده یا ژامبون دودی بوقلمون روی آن بگذارید. روی بوقلمون یک برش گوجه فرنگی، یک برگ کاهو، یک ورقه پنیر چدار یا پارمزان و چند برگ سبزی شاهی بگذارید و نان را رول کنید. برای این‌که رول ساندویچ ثابت بماند یک خلال دندان از وسط آن رد کنید تا از هم باز نشود. اگر هم از نان تست استفاده می‌کنید یک ورقه نان تست دیگر روی مخلفات بگذارید تا یک ساندویچ تست داشته باشید.

 

انتهای پیام/1000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها