دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۸۸۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۶

 

 

آوای خزر: چهره‌های جدید، معلم‌های جدید و برنامه درسی و تغییر سبک زندگی بعد از سه ماه تعطیلی برای کلاس اولی‌ها. تمام این‌ها مواردی استرس‌زا برای کودکان کلاس اولی و ابتدایی و گاهی حتی بچه‌های مقاطع بالاتر محسوب می‌شوند. در حقیقت سال تحصیلی جدید می‌تواند یک دوره استرس‌زا برای معلمان و دانش آموزان به طور یکسان باشد. ورود به یک کلاس جدید ، پیدا کردن دوست‌های جدید، تغییر کلاس یا حتی توجه به درس (بعد از یک تابستان طولانی و تنبلی) می تواند حتی اعتماد به نفس دانش آموزان را تحت تأثیر قرار دهد. با این‌همه جای نگرانی نیست و به عقیده روانشناسان تمام این موارد طبیعی هستند. ۱۰ روش درمان استرس و اضطراب جدایی در کودکان کلاس اولی و ابتدایی در مدرسه را از سایت pls classes در آوای خزر بخوانید.

 

درمان اضطراب جدایی و استرس کودکان کلاس اولی و ابتدایی در مدرسه

 

10 روش درمان استرس و اضطراب جدایی در کودکان کلاس اولی و ابتدایی در مدرسه

 

حقیقت این است که گاهی اوقات استرس برای کودکان بد نیست و حکم یک محرک برای کمک به پیشرفت، رشد و مقابله با چالش‌ها را دارد. اما اگر استرس وارد فاز سمی و آسیب زننده شود کاهش توجه و تمرکز، کنترل احساسات و اختلال در خلق و خو و به هم خوردن الگوی خواب سالم را به دنبال خواهد داشت. خبر خوب این است که شما می‌توانید به دانش آموزان کمک کنید تا استراتژی‌هایی برای مقابله با استرس در آینده ایجاد کنند تا برای یادگیری آماده شوند.

 

۱-یک گوشه امن دست و پا کنید

همیشه یک جای امن و بدون استرس در خانه داشته باشید که دانش‌آموز شما بتواند وقت‌هایی که احساس استرس و اضطراب می‌کند به آن‌جا برود. در این گوشه امن و دنج و آرام یک دفتر یادداشت قرار دهید تا فرزندتان به صورت ساده در آن برای شما بنویسید که روزش را چطور گذرانده است.

 

۲-در طول روز ۱۵ دقیقه را به رنگ‌آمیزی اختصاص دهید

رنگ‌آمیزی فواید زیادی برای کودکان و بزرگسالان دارد. زمانی که شما شروع به رنگ‌آمیزی می‌کنید (کتاب رنگ‌آمیزی یا یک نقاشی) مغز وارد حالت مراقبه می‌شود، احساس راحتی می‌کنید و استرس، افکار منفی و اضطراب جدایی در کودکان کلاس اولی به سرعت کاهش پیدا می‌کند. در واقع رنگ‌آمیزی یک تمرین ذهنی آگاهانه است. اگر معلم هستید برای دانش‌آموزان در ساعتی از کلاس تعدادی برگه آماده برای رنگ‌آمیزی کپی کنید و زمان‌هایی که احساس کردید استرس و اضطراب دارند به مدت ۱۵ دقیقه کلاس را تعطیل کنید و از آن‌ها بخواهید شروع به رنگ‌آمیزی کنند. از آن‌جایی که رنگ‌آمیزی برای بزرگسالان هم یک روش بسیار موثر کاهش استرس است بهتر است خودتان به عنوان معلم یا والدین کودک هم به این فعالیت بپیوندید.

 

۳-روزنامه دیواری درست کردن

انجام کارهای گروهی (مثل بازی‌های گروهی برای بچه‌های کوچک‌تر و کارهایی مثل درست کردن روزنامه دیواری برای بچه‌های بزرگ‌تر) برای دانش‌آموزان تا حدود زیادی باعث مدیریت استرس می‌شود. این تمرین ساده به نوع خود یک جو مثبت برای بچه‌ها درست می‌کند و کمک می‌کند تا احساسات خود را در بازی یا روی کاغذ بروز دهند.

 

۴-تکنیک‌های ذهن آگاهی را تمرین کنید

 

10 روش درمان استرس و اضطراب جدایی در کودکان کلاس اولی و ابتدایی در مدرسه

 

تکنیک‌های ذهن آگاهی را برای رهایی از استرس و مدیریت کردن آن با دانش‌آموزان تمرین کنید. در واقع ذهن آگاهی روشی برای افزایش آگاهی و تمرکز روی تنفس، حس کردن تک تک اجزای بدن در یک راستا و به صورت پیوسته است. اگر بدانید که کودکان در زمان کمتری برای بازی و هنر، استرس زیادی را تجربه می‌کنند و استرس در سنین پایین می‌تواند بر حافظه، یادگیری، رفتار و سلامت جسمی و روانی کودک تأثیر بگذارد تمرین تکنیک‌های ذهن‌آگاهی اهمیت بیشتری پیدا می‌کنند.

مطالعات نشان می دهد که ذهن آگاهی می‌تواند به کاهش استرس کمک کند. تمرین ذهن آگاهی به دانش آموزان کمک می‌کند احساس آرامش بیشتری داشته باشند و با دیگران همدلی کنند. این عمل همچنین ممکن است با علائم اضطراب، افسردگی و ADHD مقابله کند. تحقیقات همچنین حاکی از این است که دانش آموزانی که ذهن آگاهی را تمرین می‌کنند کمتر از دیگران مشکلات مدیریت خشم را دارند. مزایای دیگر تکنیک‌های ذهن آگاهی شامل موارد زیر است:

 

مهربانی نسبت به دیگران

طول مدت توجه بیشتر

صبر

رحم و شفقت و دلسوزی

گوش دادن با دقت و بهبود حافظه و تمرکر

کنترل بهتر  ضربه

نمرات بهتر

 

۵-تشویق به تحرک بیشتر

دانش‌آموزان را وادار به تحرک بیشتر کنید. اگر دانش آموزان شما مدت زمان زیادی تحرک خاصی ندارند، ممکن است نیاز به کمک داشته باشند. برای تشویق به تحرک مشارکت اهمیت زیادی دارد. همراه با بچه‌ها یک پیاده روی ۱۰-۱۵ دقیقه بروید. دراز و نشست انجام دهید و نرمش کنید. تحرک به سادگی حرکت اندورفین‌ها را افزایش می دهد و به آرام کردن ذهن برای انجام کارهای فکری کمک می‌کند.

ایده‌های دیگر برای کمک به درمان اضطراب جدایی و استرس کودکان در مدرسه عبارتند از:

در طول زمان ساعات تفریح و کلاس‌هایی مثل هنر موسیقی آرام را در پس زمینه پخش کنید.

برای تشویق به انجام کارهای گروهی در کلاس و البته برای دانش آموزان به صورت فردی و اختصاصی وقت بگذارید.

اطمینان حاصل کنید که دانش آموزان صبح و بعد از ظهر میان وعده به همراه خود دارند.

برنامه کلاس و قوانین را در جایی بنویسید که همه بتوانند آن‌ها را ببینند و به صورت واضح مشخص کنید که چه انتظاراتی از آن‌ها دارید.

سر کلاس یا د رخانه تمرین آرام‌بخش عضلات را انجام دهید یا اپلیکیشنی را پیدا کنید که  برای انجام این کار به شما و دانش‌آموزان یا فرزندتان برنامه آموزشی داشته باشد.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار