دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۸۸۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۳

 

آوای خزر: بازگشایی مدارس نزدیک است و آماده کردن صبحانه‌ای ساده و مقوی برای مدرسه کودکان یک دغدغه بزرگ برای خانواده‌هاست. طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی سوخاری به عنوان یک صبحانه مقوی برای مدرسه کودکان و نوجوانان و حتی بزرگترها و افراد شاغل را از سایت آشپزی Foodnetwork در آوای خزر بخوانید.

 

طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی صبحانه مدرسه کودکان

 

طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی با دارچین؛صبحانه مقوی مدرسه کودکان و افراد شاغل

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

دارچین: ۱ قاشق چایخوری

جوزهندی: ۱ قاشق چایخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: نوک قاشق چایخوری

کره: ۴ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۴ عدد

شیر: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار

عصاره وانیل: ¼ قاشق چایخوری

نان تست سفید یک روز مانده: ۸ عدد با ضخامت ۱ یا ۲ سانتی‌متر

چاشنی: شامل انواع مربا، میوه‌های فصل، خامه یا شربت افرا به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه

 

طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی سوخاری؛صبحانه مقوی مدرسه کودکان و افراد شاغل

 

برای درست کردن فرنچ تست فرانسوی سوخاری حتما باید از نان یک روز مانده استفاده کنید. نان تازه برای درست کردن فرنچ تست مناسب نیست چون له و خمیر می‌شود و از هم وا می‌رود. ابتدا در یک ظرف کوچک دارچین، جوزهندی و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک ماهیتابه نچسب با پهنای ۳۰ یا ۳۱ سانتی‌متر کره را آب کنید و اجازه دهید مقداری گرم شود (داغ نشود) حالا ترکیب دارچینی را که جداگانه درست کرده بودید با تخم مرغ‌ها، شیر و عصاره وانیل ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی درست شود. هر کدام از برش‌های نان را در این مایه با دقت فرو ببرید و در کره تفت دهید تا هر دو طرف نان طلایی شود. به همین سادگی نان تست فرانسوی یا فرنچ تست شما آماده است. آن را با مواد دلخواه از خامه صبحانه گرفته تا انواع میوه فصل، مربا یا سیروپ سرو کنید. برای درست کردن فرنچ تست فرانسوی در صورت دلخواه می‌توانید جوزهندی را از مواد لازم حذف کنید. به جای عصاره وانیل هم اگر در دسترس ندارید از یک قاشق چایخوری پودر وانیل استفاده کنید.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: