دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۵:۲۱
برنج در حوزه زیبایی ژاپنی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد چون به روش‌های مختلف از آن برای مراقبت از پوست و موی خود استفاده می‌کنند. سؤال اینجاست: این غله معروف چه خواص ویژه‌ای دارد؟ چگونه می‌توان با نوشیدن یا استفاده موضعی از آب برنج از خواص آن بهره‌مند شد؟
به گزارش آوای خزر، آب حاصل از جوشانده شدن برنج یک نوشیدنی طبیعی و گیاهی است که به سادگی می‌توانید در منزل تهیه و مصرف کنید. البته امروزه در برخی مغازه‌های مخصوص مواد غذایی ارگانیک، آب برنج آماده فروخته می‌شود؛ اما خودتان می‌توانید در منزل آن را تهیه کنید. اگرچه با خیس کردن چندساعته برنج می‌توان آب برنج تهیه کرد؛ اما بهترین روش این است که آن را با جوشاندن تهیه کنید. برنج در حوزه زیبایی ژاپنی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد چون به روش‌های مختلف از آن برای مراقبت از پوست و موی خود استفاده می‌کنند. سؤال اینجاست: این غله معروف چه خواص ویژه‌ای دارد؟ چگونه می‌توان با نوشیدن یا استفاده موضعی از آب برنج از خواص آن بهره‌مند شد؟ در این مطلب بیشتر با خواص آب برنج آشنا می‌شوید. لطفاً با ما همراه باشید.

اندر فواید آب یا لعاب برنج

متخصصان انجمن تغذیه اسپانیا تأکید کرده‌اند برنج یک ماده غذایی سرشار از نشاسته است که میزان پروتئین پایینی دارد (7 درصد) اما در عین حال حاوی میزان قابل توجهی نیاسین یا همان ویتامین B3 و ویتامین B6 است. در نتیجه نوشیدنی حاصل از برنج می‌تواند یک گزینه سالم و سرشار از ویتامین باشد. بنابراین می‌توانید با مصرف آب یا شیر برنج مواد مغذی ذکر شده را جذب کرده و سلامتی عمومی بدنتان را ارتقا دهید. از طرف دیگر، توجه داشته باشید که با زدن این ماده معجزه‌گر به پوستتان باعث تمیزی، نرمی و رطوبت بخشی هر چه بیشتر آن شده و ظاهرش را بهبود خواهید بخشید.

با این حال باید به برخی نکات مهم توجه کنید. برخلاف باورهای قدیمی، این نوشیدنی مفید نباید حاصل خیس کردن برنج باشد بلکه شما می‌توانید با جوشاندن و پختن برنج با آب به یک نوشیدنی بسیار مفید دست پیدا کنید. برخی افراد از نوشیدنی برنج برای رفع مشکلات جزئی مانند اسهال استفاده می‌کنند؛ اما برخی دیگر این نوشیدنی را به طور مرتب مصرف می‌کنند تا مواد مغذی بیشتری به بدنشان برسانند. واقعیت این است که مصرف منظم این نوشیدنی در چهارچوب یک تغذیه و سبک زندگی سالم فواید زیادی برای سلامتی‌تان دارد.

آب برنج: منبع انرژی خوب

آغاز یک روز با نوشیدن یک لیوان آب برنج یکی از بهترین روش‌ها برای بهره‌مند شدن از خواص آن است تا روزی پرانرژی و باطراوتی را شروع کنید. این نوشیدنی سرشار از کربوهیدرات است. یعنی اینکه به بدن انرژی مورد نیازش را می‌رساند. توصیه می‌شود بخصوص مواقعی که از نظر جسمی و روحی احساس خستگی می‌کنید این نوشیدنی را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید.

آب برنج: سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی

برنج در روند پخته شدن میزان زیادی از ویتامین‌ها و مواد مغذی خود را به آب می‌دهد. بنابراین آبی که برنج در آن می‌جوشد سرشار از ویتامین‌های گروه B، اسیدفولیک و برخی مواد معدنی ضروری است. به همین دلیل توصیه می‌شود که با برنج سفید این نوشیدنی را تهیه کنید. چون این نوع برنج در روند پخت بیشترین میزان مواد مغذی را آزاد می‌کند. این نوشیدنی برای ورزشکاران بسیار مفید است. در واقع نوشیدنی برنج یک جایگزین سالم و ساده برای دریافت دوباره مواد مغذی است که بدن در حین ورزش کردن از دست می‌دهد.

آب برنج: برای پیشگیری از بروز یبوست

میزان بالای فیبر و آب موجود در این نوشیدنی برای نرم شدن حرکات روده مؤثر بوده و به تسریع روند دفع کمک زیادی می‌کند. بنابراین اگر از یبوست رنج می‌برید برای پیشگیری از این نوشیدنی استفاده کنید. مهم‌تر اینکه نشاسته موجود در این نوشیدنی برای رشد و بهبود وضعیت فلور روده بسیار مفید است.

آب برنج: برای پیشگیری از دهیدراته شدن بدن

دهیدراته شدن بدن به این معنی است که بدن آب خود را از دست بدهد که بسیار خطرناک و هشداردهنده است. این وضعیت می‌تواند عملکرد دستگاه‌های مهم و حیاتی بدن را به خطر بیندازد. برخی از بیماری‌ها، تعریق زیاد و عوامل دیگر زمینه را برای بروز دهیدراته شدن بدن مهیا می‌کنند. از آنجایی که آب برنج سرشار از مواد معدنی ضروری است می‌تواند یک انتخاب مناسب برای تأمین آب بدن در شرایط دهیدراته شدن باشد.

آب برنج: برای مقابله با تب

در اکثر فرهنگ‌های آسیایی در حین تب از آب برنج برای مقابله با از دست رفتن آب بدن استفاده می‌شود. مصرف این نوشیدنی باعث می‌شود بدن مواد مغذی مورد نیاز را جذب کند و روند بهبودی بیمار و قطع تب سرعت بگیرد.

آب برنج: برای مقابله با اسهال

یکی از موارد معروف و پرکاربرد نوشیدنی برنج برای مقابله با اسهال است. می‌توان از این نوشیدنی برای برطرف کردن اسهال بزرگسالان و کودکان استفاده کرد. چون می‌تواند با درد، کرامپ ها یا دل‌پیچه ناشی از اسهال و علائم دیگر مقابله کند. آب برنج سرشار از نشاسته است و به همین دلیل هم از مخاط روده که بر اثر اسهال آسیب می‌بینند محافظت می‌کند.

آب برنج: برای محافظت از پوست در برابر اشعه‌های مضر آفتاب

آب برنج به دلیل دارا بودن ترکیبی به نام «اوریزانول» برای محافظت از پوست در برابر اثرات منفی اشعه‌ی ماورای بنفش خورشید مؤثر است. این نوشیدنی همچنین سرشار از عنصری به نام «ایوزیتول» است که باعث ساخت سلول‌هایی می‌شود که بروز علائم پیری را به تأخیر می‌اندازند.

روش تهیه آب برنج
همان‌طور که گفته شد بهترین روش این است که آب برنج را از طریق پختن به دست بیاورید نه از طریق خیساندن برنج در آب.

مواد لازم:
برنج سفید نصف لیوان معادل 100 گرم
آب یک لیتر

روش تهیه:
آب را بجوشانید و سپس برنج را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج‌ها به مدت 20 تا 25 دقیقه و با حرارت ملایم پخته شوند. سپس آن را آبکش کنید و آب به دست آمده را در یک شیشه تمیز بریزید.

روش مصرف:
بهتر است که ابتدا به صورت ناشتا یک استکان از این نوشیدنی میل کنید و اگر تمایل داشته باشید در طول روز هر زمان که مایل بودید نیز از آن بنوشید. برای استفاده موضعی از آب برنج برای هدف زیبایی پوست کافیست که آن را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود و سپس با یک گلوله پنبه به پوست بزنید.
گفتنی است که در برخی از کشورها مقداری دارچین و عسل نیز به این نوشیدنی اضافه می‌کنند تا طعم آن دل‌چسب‌تر شود. همچنین می‌توانید از این نوشیدنی در تهیه اسموتی‌ها و یا برای خوردن میوه‌های خشک استفاده کنید./تبیان

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار