دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۵۵۸
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۸
با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران
منتخبان نخستین جشنواره شعر بومی محلی و سومین فصل از شعر بسیج مازندران با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، تجلیل شدند.
به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، آیین اختتامیه نخستین جشنواره شعر مازندرانی و سومین دوره شعر بسیج هنرمندان عصر امروز در سالن شهید باغبانی حوزه هنری مازندران برگزار شد.

دبیر این جشنواره در سخنانی اظهار داشت: 176 اثر از 63 شاعر به دبیرخانه جشنواره ارسال و با کمک اساتید شعر بومی محلی مازندران ازجمله حجت‎الله حیدری و علی حسن‎نژاد داوری شد.

سید حمزه کاظمی با بیان اینکه اشعار پس از سه دوره ارزیابی، در نهایت 10 منتخب داشت، افزود: همه اشعار از قابلیت‎های خوبی برخوردار بودند و به‎دقت مورد ارزیابی قرار گرفتند.

وی گفت: بیشتر اشعار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره در قالب‎های مثنوی، قصیده و غزل با موضوعات آیینی، مدافع حرم، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بوده است.

دبیر نخستین جشنواره شعر محلی مازندرانی و سومین جشنواره شعر بسیج هنرمندان در پایان 10 برگزیده سومین جشنواره شعر بسیج و نخستین دوره شعر بومی محلی مازندران را اعلام کرد که این افراد عبارتند از: خدیجه آخوندی، فاطمه اسداللهی، فرشاد احمدی، کاظم صداقتی، صدیقه صداقت، حمید حمزه‎نژاد، علی شیرین‎دوست، مسعود بنی شیخ‎الاسلامی، فرزانه فتحی و ماهروزه نژادی.

در این جشنواره از شعبان ذلیکانی شاعر پیشکسوت شعر مازندرانی نیز تجلیل شد.

یکی از محققان و شاعران شعر مازندرانی در سخنانی با بیان اینکه شعر بومی محلی مازندران یک پشتوانه 1200 ساله از شعر فارسی دارد، گفت: آثار شاعران این خطه را به آن اندازه در دسترس نداریم که بتوانیم تاریخ دقیقی از این اشعار را عنوان کنیم.

حجت‎الله حیدری اظهار داشت: تولیدات زیادی در حوزه شعر محلی داریم، پشتوانه شعر مازندرانی قدرتمند است اما باید به مسائل ساختاری توجه کنیم در کیفیت زبان محلی اهتمام کنیم.

وی تصریح کرد: در 80 درصد این اشعار، تفکر وجود ندارد و تصویر است، باید ترکیب‎های شعری جدید بسازیم و اندیشه و احساس نو در شعر محلی به‌کار ببریم.

به گزارش آوای خزر، در این مراسم احد جاودانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و عباس زارع معاون فرهنگی ایشان نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/ 1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار