دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۹۶۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳
 نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس گفت که مسئولین نظام سلامت و ستاد ملی مقابله با کرونا باید نهایت دقت را در افزایش رعایت پروتکل های بهداشتی و رصد آن در جامعه داشته باشند و هشدارهای لازم را به مردم پیش از آغاز پیک ششم بدهند.

 به گزارش آوای خزر، به نقل از فارس، سیدمحمد پاک‌مهر نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان  اظهار کرد: وقتی یک بیماری مزمن و در ۲ سال اخیر مقابله با آن هم طولانی شد جدیت مردم برای رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی کاهش پیدا می‌کند.

وی افزود:‌ نمی‌توانیم بگوییم که کل مردم از رعایت پروتکل‌های بهداشتی خسته شده‌اند چرا که بحث حفظ جان مطرح است اما جدیت، انگیزه و پشتکاری که پیش‌تر مردم برای مقابل با کرونا داشته و واهمه‌ای که مردم از کووید ۱۹ داشتند خدشه وارد شده و مردم نسبت به آن رفتارهای عادی دارند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: متأسفانه در چند ماه اخیر در جامعه دیدگاه «نه» به واکسن بروز کرده است که این تفکر در اذهان مردم اینگونه تسری یافته که گویا بیماری کووید ۱۹ راه پیشگیری ندارد و واکسن هم تأثیری ندارد.

پاک‌مهر افزود: افرادی که در زمره مروجین «نه» به واکسن هستند خودشان یا بیشتر از دیگران پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند و یا در حد و اندازه میانگین جامعه رفتار می‌کنند.

وی عنوان کرد:‌ رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، سبک زندگی در شرایط کرونا، تحصیل و آموزش در شرایط کرونا، انجام ورزش در شرایط کرونا، نحوه بازگشایی مغازه‌ها، رفت و آمدهای خانگی در دوران بیماری کووید ۱۹ از مسائلی است که باید به طور جدی به آن توجه کرد چرا که عادی انگاری ممکن است که مشکلات زیادی را ایجاد کرده و خسارات زیادی را به جامعه وارد کند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد: مسئولین نظام سلامت و ستاد ملی مقابله با کرونا باید نهایت دقت را در رعایت پروتکل های بهداشتی و رصد آن در جامعه داشته باشند و هشدارهای لازم را به موقع به مردم بدهند. 

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار