دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۰۶
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶
صبح امروز/ تکمیلی
نشست خبری - انتخاباتی ائتلاف تعدادی از کاندیداهای شورای اسلامی در لیست امید و شورای هماهنگی اصلاح‎طلبان ساری با حضور 6 عضو این ائتلاف 13 نفره برگزار و درباره مسائل مختلفی بحث و بررسی شد.
نشست خبری - انتخاباتی لیست امید و شورای هماهنگی اصلاح‎طلبان ساری برگزار شد

به گزارش آوای خزر از ساری، نشست خبری - انتخاباتی ائتلاف تعدادی از کاندیداهای شورای اسلامی در لیست امید و شورای هماهنگی اصلاح‎طلبان ساری صبح امروز در ساختمان روزنامه بشیر مازندران با حضور فرزاد گوهردهی، منصور نیستانی، قاسمعلی ایرانمنش، اسفندیار عشوری و سعید بهاری اردشیری برگزار شد.

در این نشست، ابتدا فرزاد گوهردهی با بیان اینکه سرای تداوم توزیع مناسبی در شهر نداشته است، اظهار داشت: این مجموعه کار مثبتی ندارد زیرا آن اندیشهای که باید، نهادینه نشده و به وظیفه اصلی خود یعنی کاهش آسیب‌ها عمل نکرده است و بسیاری از افرادی که در سرای تداوم کار میکنند دارای تخصص نبوده و با رابطه وارد شدند.

وی افزود: راه‌اندازی یک سرای ارشد نیز بدون کار کارشناسی انجام شده و آن را در کنار یک بخش خصوصی نگاه داشتهاند و گفته‎اند که این سرای ارشد را راه انداخته‎ایم!

این کاندیدای شورای شهر ساری بیان کرد: در صورت راهیابی به شورای شهر، طرح مدیریت سلامت شهری مبتنی بر جامعه محلی را اجرا می‎کنم. افزایش آگاهی جامعه در سلامت روانی، اجتماعی جامعه نقش دارد.

گوهردهی گفت: برای اینکه سلامت آحاد جامعه تأمین شود دستگاه‎های مختلف اجرایی اعم از دولتی و غیر دولتی و سازمانهای مردم‌نهاد باید مشارکت کنند زیرا در ایده‎آل‎ترین شرایط بهداشت و درمان تنها 30 درصد از نیازهای این بخش را می‎تواند برآورده سازد و 70 درصد دیگر را نهادها و سازمان‎هایی ازجمله شهرداری می‎توانند انجام دهند.

وی ادامه داد: پرداختن به سلامت مردم، جزو وظایف شهرداری است همانطور که جزو وظایف 60 دستگاه دیگر کشور است.

این کاندیدای شورای شهر ساری اظهار داشت: شهرداری ساری در بخش سلامت نیز فعالیتهای خوبی انجام داد اما توان شهرداری بیش از این است.

**

اسفندیار عشوری دیگر کاندیدای شورای شهر ساری با بیان اینکه لیست امید و شورای اصلاح‎طلبان شورای شهر قرار بود در آغاز 9 نفره باشد اما به 13 نفر افزایش یافته است، اظهار داشت: با این افزایش تعداد، 30 درصد از شانس لیست را کاهش میدهد و به این لیست انتقاد دارم زیرا برخی افراد در این لیست نفوذ کردند.

وی افزود: لیست باید به مردم برنامه اعلام کند، زیرا مردم به فرد رأی نمی‌دهند و به احزاب رأی میدهند نه اینکه هر کدام از 9 نفر برای خودمان صحبت کنیم و شعارهایی را بدهیم که انجام نمی‌شود و آنوقت از عدم همراهی حامیان می‌گوییم و البته این صحبت را هشت عضو دیگر نیز میگویند.

این کاندیدا گفت: متاسفانه در انتخابات شورا برخی افرادی داریم که با تبلیغات نادرست و عوام‎فریبانانه یا به دنبال کسب شهرت هستند و یا به دنبال منافع شخصی خودشان، اگر به دنبال کسب شهرت هستند به بیراهه آمده‎اند و اگر دنبال مالاندوزی و تأمین منافع خود هستند نیز ارزش حضور در شورا را ندارند و این افراد مشخصشده هستند.

عشوری اظهار داشت: انتظار این است که یک کار اساسی برای شهر انجام بدهیم، لازم است که افراد تصمیم‎گیرنده مدیریت خوبی داشته باشند، یکی از دلایلی که شهرهای بزرگ در حال پیشرفت هستند و ما لنگان لنگان در حال طی کردن مسیر هستیم، این است که آنها تجربیات و تخصص لازم را دارند

وی تصریح کرد: سطح شورای شهر را با انتخاب خودمان پایین آوردیم، در تهران افرادی در حد وزیر، معاون وزیر و ... انسانهای مهمی در شورای شهر می‎آیند و توانمند هستند.

این کاندیدای شورای شهر بیان کرد: ساری یک شهر تاریخی با قدمت چندین هزار ساله است، اما متأسفانه آپارتمانهایی مانند قارچ رشد میکند؛ پروانه‎ای که گرفته می‎شود از ابتدا شهرداری به این دلیل که هزینه‎های بالایی دارد لذا با این تخلفات کنار می‎آید.

عشوری با بیان اینکه به بافت قدیم حمله و تجاوز می‎شود، تصریح کرد: در همه شهرهای دنیا، یک نقطه با معماری و تاریخ خود مکانی برای توسعه گردشگری است و محلی برای پُرکردن اوقات فراغت است.

**

سعید بهاری اردشیری درباره اینکه چرا در لیست ائتلاف فراگیر اصلاح‎طلبان تنها یک جوان داریم، اظهار داشت: البته به نوعی این موضوع، تأسف به حال اصلاحطلبی است، قاعده قرار گرفتن جوانان در این لیست نیز به‎درستی انجام نشد. یعنی قرار بود 20 درصد بانوان و جوانان باشند اما در عمل، دو خانم که هر دو بازنشسته و بالای 50 سال هستند و بنده انتخاب شدیم.

وی با بیان اینکه سلیقهمحوری در شورای شهر وجود دارد، افزود: باید آن را حل کنیم و چه شهرداری و شورای شهر هر دو باید قانونمحورتر باشند.

این کاندیدا اظهار داشت: در بخش اشتغال نیز اکنون درست یا نادرست سازماندهی در شهرداری بگونه‎ای است که در بخشی از این مجموعه افراد با نسبت فامیلی مشغول هستند، اگر پیمانکار میخواهد در شهرداری کار بگیرد، راه آن از طریق مناقصه است اما وقتی این کارها دست انبوهی از پیمانکاران خاص قرار میگیرد و انبوهی از شرکتهای خاص نیروهای خود را با تعامل شهرداری میچرخانند، فرصت به سایر نیروهای نمی‎رسد.

بهاری اردشیری با بیان اینکه در آینده ریزش شدید اشتغال در بخش کشاورزی را داریم، افزود: در این شرایط همه می‎آیند به سمت شهر که شغل پیدا کنند در حالیکه صنعت خوبی نداریم. زیرساخت خوبی نداریم.

وی ادامه داد: با توسعه گردشگری با تقسیم پروژههای پیمانکاری و با جذب نیروی درست، تعامل تعاونیهای بخش کشاورزی با شهرداری و شورا و ... می‎توانیم اشتغال خوبی ایجاد کنیم.

**

قاسمعلی ایرانمنش دیگر کاندیدای شورای شهر ساری گفت: مهدی عبوری گفت: من اصلاً وارد نمیشوم و لیست نمی‌دهم، تاکنون نیز چنین چیزی مشهود نیست و ما نمی‌توانیم تراز را با عبوری بودن یا بدون عبوری بودن بگیریم.

وی افزود: باید فراخوان اشخاص داشته باشیم و برنامه‌ها وقتی ارائه شد بررسی میشود و اگر برنامهها در حد هم و هموزن بود طبیعی است که عبوری باید بماند، برای عبوری هزینه شد تا ایشان شهردار بماند، تراز را برای برنامههایی که می‌دانیم باید در نظر بگیریم.

این کاندیدا بیان کرد: کوه، جنگل، دریا و دشت در ساری را داریم که در کمتر شهر کشور وجود دارد؛ یکسری نامهربانیها اجازه نداد که کارهایی انجام شود.

ایرانمنش اظهار داشت: باید ساری را مقصد گردشگری کنیم. رودخانه و سایر زیرساخت‎ها و منابع لازم را مقصد گردشگری کنیم تا به درآمد پایدار برسیم، اکنون در حال آسمانفروشی هستیم و این مسائل باید حل بشود. می‌توانیم ایدهها را بخریم.

وی درباره طرح «تابستان شاد» گفت: جشنواره کیش فقط برنامه است، و محیط نیست، باید تابستان شاد را مانند کیش یا سایر جشنواره‎های کشور انجام بدهیم.

عشوری بیان کرد: در بحث رسانه ویژهخواریهایی صورت میگیرد، افرادی که میتوانستند در سطح ملی کار کنند اما وارد جریاناتی شدند، بردهبرداری مدرن صورت گرفت و افرادی که توانایی مالی داشتند این افراد توانمند رسانه‎ای را به‎کار گرفتند و حتی سبب شد تا بین خبرنگاران نیز مشکلاتی ایجاد شد. لذا در نظر داریم که به هر رسانه یک میز کار بدهیم تا فعالیت کنند.

**

ماه‎سلطان کاشی یکی دیگر از کاندیداهای لیست امید اصلاح‎طلبان شورای شهر ساری نیز در این جلسه اظهار داشت: تا همین 30 – 40 سال پیش جامعه حضور زنان را برنمی‌تابید که زنان در آن نقش داشته باشند.

وی افزود: در مقاطع مختلف تاریخ دچار فراز و فرودهایی به لحاظ آزادی و حضور زنان در جامعه بودیم. تعصباتی در اذهان جامعه سنتی وجود دارد و این تغییر نگرش بسیار می‎تواند نقش داشته باشند.

این کاندیدای شورای شهر اظهار داشت: متأسفانه در برخی اجتماعات یا خصوصا زمانی که افراد شاخص حضور می‎یابند معمولا خانم‌ها دیده نمیشوند و جایگاهی را برای زنان اختصای نمی‎دهند.

وی گفت: برنامه اصلی من این است که به بعد نظارتی شورا توجه کنم که تاکنون تا چه اندازه انجام شده و اگر مغفول مانده است باید تقویت بشود.

کاشی در پایان اظهار داشت: 46 درصد کار شهرداری اجتماعی - فرهنگی است و باید در این زمینه از حضور زنان در مشارکتهای اجتماعی فرهنگی بیشتر استفاده کنیم.

**

منصور نیستانی دیگر کاندیدای شورای شهر ساری با بیان اینکه در چند دهه اخیر ساری به صورت یک روستا اداره می‎شود، اظهار داشت: یک طرف بخش هشت و یک طرف کوی طالقانی است و از این به بعد باید توسعه پیدا کند. در بخش هشت طبقات به 9 رسیده است. یکسری ساختمانی های بینظم در داخل شهر ساخته شده و این بی‎هویتی برای شهر است.

وی درباره بحث زباله اظهار داشت: زباله به عنوان یک بحث درآمدزایی مورد توجه است، فاضلاب شهری نیز نداریم، در این شهر پارکینگ نداریم، ساری به علت اینکه در این چند سال در آن توسعه سطحی انجام شده، زندگی کردن در آن غیرممکن است، دوچرخه فروشی در ساری تعطیل شده است و مردم میترسند برای فرزندان خود دوچرخه بخرند.

این کاندیدا در پایان بیان کرد: اهل منطقه رودپی هستم، مخالفت شدید خود را از اینکه فرح آباد تبدیل به شهر شود اعلام می‎کنم و باید جلوی این موضوع را بگیریم، حوزه ساری را باید گشترش دهیم؛ فرودگاه از ساری جدا شده و در آینده دانشگاههای نیز جدا میشوند و دیگر چیزی جز چند ساختمان در شهر نداریم.

انتهای پیام/ 1354

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها