دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۷۶۶
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲
مدیرکل استاندارد مازندران:

تأثیر استانداردسازی بر افزایش تولید ناخالص داخلی| استاندارد؛ چهارمین دستگاه درآمدزا در مازندران

تأثیر استانداردسازی بر افزایش تولید ناخالص داخلی| استاندارد؛ چهارمین دستگاه درآمدزا در مازندران
مدیرکل استاندارد مازندران با اشاره به تاثیرات استانداردسازی کالا‌ها در رشد اقتصادی کشور اعلام کرد که این موضوع سبب افزایش یک‌درصدی تولید ناخالص داخلی می‌شود و از همین‌رو، سال گذشته استاندارد مازندران چهارمین دستگاه درآمدزای استان بوده است.

به گزارش آوای خزر از ساری، عباس رحیمی در جمع خبرنگاران با اشاره به انتصاب خود در ۱۰ دی‌ماه سال ۱۴۰۳ و نگاهی که به رسانه‌ها دارد، از تکرار این نشست‌ها جهت تبادل تجربه و اطلاعات خبر داده و گفته؛ تأثیر رسانه‌ها بر افکار عمومی غیرقابل انکار است.

او از این جهت به استاندارد ملی در خبررسانی اشاره و تصریح کرد: استاندارد ۱۶۸۹۱ در این خصوص توسط یک خبرنگار تهیه شده است؛ استاندارد‌های خبرنگاری مانند رعایت اصول اخلاقی و صحت‎سنجی اطلاعات، استاندارد‌های فنی در پخش تصویر و صدا مثل کیفیت HD یا فرمت‌های دیجیتال که تجربه مخاطب را بهبود می‌بخشد و استاندارد‌های امنیت سایبری از اطلاعات خبرگزاری‌ها در برابر هکر‌ها محافظت می‌کند.

سرپرست اداره‌کل استاندارد مازندران با اشاره به اینکه ۳ هزار و ۵۰۰ محصول تا به امروز استانداردسازی شده‌اند، ادامه داد که یک‌هزار مورد آن دارای استاندارد اجباری هستند و برای فرهنگ‌سازی در این زمینه در اجرای استاندارد‌ها و توجه به آن نیاز به فعالیت رسانه‌ها داریم.

این مسئول گفت: یک‌هزار واحدی تولیدی در مازندران را تحت پوشش داریم که یک‌هزار و یکصد فرآورده تولید می‌کنند.

افزایش یک‌درصدی تولید ناخالص داخلی از طریق استاندارد کالا‌ها

رحیمی با اشاره به مبحث استاندارد‌ها و رشد اقتصادی اظهار کرد که بر اساس تحقیقات سازمان بین‌المللی استاندارد ((ISO اجرای استاندارد‌ها می‌تواند تا یک‌درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) یک کشور را افزایش دهد، بازار‌های جهانی را فتح کند، از هدر رفت منابع جلوگیری کند و سرمایه‌گذاری خارجی را افزایش دهد.

او با اشاره به قدرت و تأثیرگذاری استاندارد‌ها بیان کرد که استاندارد‌ها مانند قوانین نانوشته‌ای هستند که کیفیت ایمنی و قابلیت اطمینان محصولات و خدمات را تضمین می‌کنند.

سرپرست اداره‌کل استاندارد مازندران ادامه داد: شرکت‌های درجه سه تنها محصول تولید می‌کنند، شرکت‌های درجه دو فناوری را توسعه می‌دهند و شرکت‌های درجه یک در تعیین استاندارد‌ها نقش دارند.

رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: در سال جاری ۱۸.۵ میلیارد تومان اعتبار مصوب داریم که ۳.۵ میلیارد تومان از اعتبارات استانی و ۱۵ میلیارد تومان از اعتبارات سازمان ملی اختصاص یافته است.

افزایش یک‌درصدی تولید ناخالص داخلی از طریق استانداردسازی| استاندارد؛ چهارمین دستگاه درآمدزا در مازندران

صدور گواهی استاندارد صادرات و واردات در ۲۴ ساعت

او در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص دفاتر استاندارد در استان گفت: این دفاتر در دانشگاه‌ها، دستگاه‌های اجرایی و یاد هر نهاد دیگری که برای کمک به ترویج استاندارد باشد، ایجاد می‌شود تا در نهایت به انجام دادن بهتر کار‌ها منتهی شود، در طول سال آموزش‌هایی را داریم و قطعاً این آموزش‌ها پایدار خواهد بود.

رحیمی با اشاره به اینکه اداره‌کل استاندارد یک اداره فنی است، از وجود آزمایشگاه استاندارد در بنادر امیرآباد و نوشهر و در گمرکات استان گفت به طوری‌که در گمرک نوشهر از سال ۱۳۹۲ آزمایشگاهی راه‌اندازی شده است تا به دلیل واردات کاغذ، بتواند نقش‌آفرینی کند.

این مسئول ادامه داد: اکنون بندر نوشهر به عنوان هاب واردات کاغذ کشور فعالیت دارد و از محل همین آزمایشات در سال گذشته ارزش افزوده بالایی حاصل شد تا حدی که اداره‌کل استاندارد به عنوان چهارمین دستگاه درآمدزای استان مازندران تشخیص داده شد.

مدیرکل استاندارد مازندران در پاسخ به سوال دیگری از خبرنگار ما در خصوص زمان صدور گواهی استاندارد برای کالا‌های وارداتی و صادراتی اعلام کرد: برای کالا‌های صادراتی یک روزه و در واقع کمتر از یک روز انجام می‌شود و برای کالا‌های وارداتی بسته به نوع کالا و در صورتی‌که گواهی‌ها و مدارک قبلی بدون مشکل باشد، گواهی استاندارد ظرف ۲۴ ساعت آماده است.

صدور ۲۴ پروانه حلال جدید در مازندران

در ادامه، محسن خالقی معاون ارزیابی انطباق اداره‌کل استاندارد مازندران به بیان عملکرد این اداره‌کل پرداخت و از جمله این موارد به ۱۹۱ مورد صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و تشویقی، ۲۴ مورد صدور پروانه حلال، یک‌هزار و ۷۸ مورد بازرسی از تجهیزات تفریحی، ۲ هزار و ۱۰۷ مورد تایید ایمنی آسانسور و ۲ هزار و ۳۷۱ مورد بازدید از واحد‌های تولیدی زیر پوشش اشاره کرد.

او از برگزاری ۸ جلسه کمیسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد خبر داده و گفته؛ ۸۴ پرونده در این کمیسیون بررسی و دو خط تولید نیز متوقف شده است.

استخدام ۷ نیروی تازه‌نفس در استاندارد مازندران

حمیدرضا عالیشاهی معاون منابع انسانی اداره‌کل استاندارد نیز از استخدام ۷ نفر در سال جاری و همچنین اعتبارات مربوط به زیرساخت‌های فناوری به لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری سخن گفت.

افزایش یک‌درصدی تولید ناخالص داخلی از طریق استانداردسازی| استاندارد؛ چهارمین دستگاه درآمدزا در مازندران

عملکرد واحد استانداردسازی و آموزش مازندران در سال ۱۴۰۳

عباس کمالی معاونت آموزش اداره‌کل استاندارد مازندران نیز در سخنانی از وضعیت آموزشی گفت و اینکه حتما از حضور رسانه‌ها برای شرکت در بخشی از آموزش‌ها استفاده می‌شود.

او بیان کرد که در سال گذشته ۶ هزار و ۷۵۲ نفرساعت آموزش به کارکنان، ۱۸ هزار و ۳۴۰ نفرساعت آموزش و کارآموزی برای مدیران کنترل کیفیت، ۶۶۴ نفرساعت آموزش به کارشناسان استاندارد و ۹ هزار و ۷۴۰ نفرساعت آموزش نیز برای سایر آموزش‌های برون‌سازمانی انجام شده است.

مهمترین برنامه‌های موضوعی سال ۱۴۰۴ استاندارد مازندران

سید رضا حجازیان مسئول امور کمیته‌های اداره‌کل استاندارد مازندران نیز در سخنانی اظهار کرد: تسهیل و سرعت‌بخشی فرآیند‌های صادرات و واردات و زمان صدور مجوزها، تقویت مشارکت مردمی، ارتقای کمی و کیفی واگذاری‌ها، تقویت نظارت‌ها، افزایش ضریب نفوذ استاندارد در استان، و تعامل مؤثر با سازمان‌ها و نهاد‌های استان با استاندارد و اعضای شورای استاندارد؛ از اهم برنامه‌های موضوعی اداره‌کل استاندارد مازندران در سال ۱۴۰۴ است.

به گزارش خبرنگار ما، تأکید بر ارتباط بهتر و مؤثرتر رسانه‌ها با اداره‌کل استاندارد جهت ترغیب مردم به خرید کالا‌های استاندارد؛ پایان‌بخش مواردی بود که در این نشست خبری از سوی سرپرست اداره‌کل استاندارد مازندران و همکارانشان عنوان شد.

انتهای پیام/

خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار