آوای خزر - علی امرایی: با گذشت چندین هفته از سال تحصیلی جدید و تغییر تصمیم وزارت آموزش و پرورش از حضور اجباری دانشآموزان که نهایتاً منجر به حضور اختیاری دانشآموزان در مدارس شد اما مسائل اقتصادی وارد بر خانوادهها بر علم دانشآموزان تاثیرگذار شده است.
* عدم دسترسی به گوشی هوشمند سبب بازماندن از تحصیل میشود
با شیوع ویروس کرونا مسائل و مشکلات فراوانی بر خانوادهها وارد شده که عمده این مشکلات از جانب مسائل اقتصادی بوده است.
عدهای از خانوادهها به لحاظ شیوع ویروس کرونا نمیتوانند فرزندان خود را به مدارس بفرستند و از طرفی با وجود اختیاری بودن مدارس نمیتوانند هزینه تامین تبلت یا گوشی هوشمند را پرداخت کنند و این موضوع سبب بازماندن از تحصیل میشود که در این رابطه لازم است مجلس شورای اسلامی طرحی را تنظیم کند که بر اساس آن طرح، خانوادههایی که توان پرداخت هزینهها را ندارند، گوشی هوشمند برایشان تهیه کنند تا سبب لطمه تحصیلی به آنها نشود.
* لزوم آموزش استفاده از برنامه شبکه شاد توسط وزارت آموزش و پرورش
برخی از خانوادهها که توان پرداخت هزینههای تحصیلی را نیز دارند اما گاهاً مشاهده شده است که به علت کمسوادی والدین عزیز و همچنین بیتجربگی دانشآموزان در استفاده از گوشی هوشمند و تبلت سبب شده است که دانشآموزان در این ایام با مشکل مواجه شوند که لازم است وزارت آموزش و پرورش بستههای آموزشی در این زمینه تهیّه کنند که محتوای آن بستهها جهت آشنایی خانوادهها و فرزندان با محیط مجازی در نظر گرفته شود.البتّه که معلمین عزیز در این ایّام نیز میتوانند جهت آشنایی دانشآموزان با محیط مجازی کارآمد و موثر باشند.
* آموزش آنلاین نیز فواید خاص خود را داراست
البته که ما میتوانیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و از همین موضوع آموزش مجازی در صورت آشنایی کامل و تخصصی میتوان از این آموزش حتّی در دوران آینده و عادی شدن شرایط باز هم استفاده کرد و همچنین صرفهجویی در هزینه و وقت و همچنین در کنار خانواده بودن از مزایای آموزش آنلاین(مجازی) است.
"مرکز پژوهشهای مجلس با اعلام راهکارهای تامین تبلت برای ۳/۵ میلیون دانش آموز پیشنهاداتی جهت الحاق یک بند به تبصره ۹ قانون بودجه سال ۹۹ داده است".
انتهای پیام/1001