دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۵
اگر هنگام آشپزی در غذایتان بیش از حد فلفل ریختید و غذا تند شد و نتوانستید مزه تندی آن را تحمل کنید، در آشپزخانه بمانید و با ترفندهایی که در این مطلب به شما یاد می‌دهیم این مشکل را حل کنید و مزه تندی غذا را برطرف کنید.

به گزارش آوای خزر، حتما به شما هم گفته شده که موقع آشپزی نوبت به ریختن ادویه‌جات که شد، کم‌کم ادویه را به غذایتان اضافه کنید و مرحله به مرحله غذا را بچشید تا از میزان ادویه خاطرجمع شوید. با این حال برای همه ما پیش آمده که نمک و شکر و فلفل را زیاد از حد به غذا اضافه کرده‌ایم و مزه غذا را به‌کل خراب کرده‌ایم و دنبال راهکار برای جبران آن گشته‌ایم. در ادامه می‌خواهیم به شما چند ترفند ساده بگوییم که با آن تندی غذا را از بین ببرید و با خیال راحت غذا را سرو کنید.

  • از بین بردن بوی پیاز و سیر از دست با ۳ ترفند ساده

۱- مواد اولیه بیشتری به غذا اضافه کنید

اگر به غذایتان که خیلی تند شده مواد بیشتری اضافه کنید، از حرارت تندی آن می‌کاهد و مزه غذا را متعادل می‌کند. به عنوان مثال، اگر سوپ یا خورش شما خیلی تند است، مواد اولیه و مایع بیشتری به آن اضافه کنید.

۲- در صورت امکان لبنیات به غذا اضافه کنید

بسیاری از ما می‌دانیم که وقتی دهانمان از غذاهای تند می‌سوزد، نوشیدن آب صرفاً گرما را در اطراف دهانمان بیشتر پخش می‌کند. یک لیوان شیر راه چاره به مراتب بهتری است، بنابراین منطقی است که افزودن لبنیات به ظرف غذا، اثرات تندی را کاهش می‌دهد. البته به کار بردن این ترفند بستگی به نوع غذایتان دارد؛ از پنیر و خامه هم می‌توان استفاده کرد.

۳- شکر یا مواد شیرین اضافه کنید

برای کاهش تندی از شکر، عسل و سس سویا نیز می‌توان استفاده کرد. همچنین می‌توان با توجه نوع غذایی که آماده کرده‌اید، به جای شیرین‌کننده‌ها مواد غذایی شیرین به غذا اضافه کرد.

به عنوان مثال، گوجه‌فرنگی به طور طبیعی شیرین است؛ اگر سس آرابیاتای شما خیلی تند شده، می‌توانید سس گوجه‌فرنگی معمولی به آن اضافه کنید. مخلوط شکر قهوه‌ای با سس نیز اثرات خنک‌کنندگی را دو برابر بیشتر می‌کند.

۴- سرکه اضافه کنید

افزودن شیرینی به یک غذای خیلی تند همراه با ماده اسیدی بهترین کار است. مثلا اگر پنه درست کرده‌اید و سس آن تند شده است، علاوه بر شکر و گوجه‌فرنگی می‌توانید یک‌چهارم پیمانه سرکه بالزامیک هم به سس یا غذا اضافه کنید.

۵- سیب‌زمینی به غذا اضافه کنید

سیب‌زمینی به دلیل بافت نفوذپذیرش ادویه را در خود جذب می‌کند. اگر پس از مزه کردن، متوجه تندی غذا یا شوری آن شدید، یک یا دو سیب‌زمینی خام را پوست بگیرید و در غذا بیندازید. رفع تندی غذا با سیب زمینی راه مناسبی است؛ از آن جهت که هم سیب زمینی همیشه در دسترس است و هم مزه‌ غذا را عوض نمی‌کند. فقط باید دقت کنید پیش از آنکه سیب‌زمینی در غذا له شود آن را از قابلمه دربیاورید.

از بین بردن تندی غذا با ۵ ترفند ساده

البته به این نکته هم توجه کنید که اصلاح طعم غذا با اضافه کردن مواد، نتیجه دلخواه را به شما نمی‌دهد و ممکن است مزه غذایتان با آنچه فکر می‌کردید متفاوت شود. پس بهتر است از ابتدا حواستان به میزان نمک و فلفل و در کل ادویه‌جاتی که می‌ریزید باشد و هنگام سرو روی میز یا سفره پذیرایی‌تان ادویه اضافه هم بگذارید تا هر کسی مطابق میل خودش به غذایش طعم بیشتری بدهد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها