دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۰۰۵
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۰
بدن ما به‌طور طبیعی با افزایش سن پیر می‌شود و این روند شامل کاهش تراکم استخوان، چین و چروک و تغییرات در مغز است. افزایش سن به طرق مختلف بر مغز ما تاثیر می‌گذارد اما ممکن است ماده غذایی وجود داشته باشد که در این مورد کمک‌کننده باشد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از هلث نیوز، به گفته موسسه ملی پیری ایالات‌متحده با افزایش سن، بخش‌های خاصی از مغز ما کوچک‌تر می‌شود. این بخش‌ها مسئول توانایی‌های شناختی پیچیده مانند یادگیری هستند.

افزایش سن باعث می‌شود که ارتباط بین سلول‌های عصبی در نواحی خاصی از مغز کمتر موثر باشد و بر عملکرد ذهنی تاثیر بگذارد. همچنین با کاهش جریان خون در مغز التهاب افزایش یابد و ممکن است باعث شود افراد مسن‌تر اسامی و کلمات را آهسته‌تر به خاطر آورند و در انجام کارها با مشکل بیشتری مواجه شوند و توجه به آن‌ها سخت‌تر شود.

در حالی که ممکن است تصور کنیم که این اتفاق برای افراد مسن رخ می‌دهد اما نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که روند زوال شناختی می‌تواند زودتر از آنچه قبلا انتظار می‌رفت یعنی در اوایل ۳۰ سالگی شروع شود. با این حال، همان‌طور که مشخص شده رژیم غذایی ممکن است به محافظت در برابر زوال شناختی کمک کند.

تحقیق انجام شده در سال ۲۰۱۷ که نتایج آن در نشریه Frontiers in Aging Neuroscience منتشر شد، اثرات سطوح بالای لوتئین را بر عملکرد شناختی بررسی کرد. این مطالعه بر روی ۶۰ بزرگسال بین سنین ۲۵ تا ۴۵ سال مورد بررسی قرار گرفت و دریافت افرادی که سطوح لوتئین بالاتری داشتند، پاسخ‌های عصبی مشابه افراد جوان‌تر داشتند.

لوتئین یک ماده مغذی است که در بافت مغز و چشم تجمع می‌یابد و می‌توان آن را در غذاهایی مانند سبزیجات برگ‌دار، آووکادو و تخم‌مرغ یافت. بدن نمی‌تواند آن را به تنهایی بسازد بنابراین باید غذاهای غنی از لوتئین مصرف کنید تا سطح لوتئین خود را افزایش دهید.

نتایج تحقیق دیگری که در همان سال در نشریه Nutrients منتشر شد نشان داد که خوردن یک آووکادو در روز باعث افزایش سطح لوتئین در چشم می‌شود که نشانگرهای زیستی برای سطوح مغز است. این افزایش‌ها با بهبود حافظه، توجه و حل مسئله مرتبط بود و تصور می‌شود که افزودن آووکادو به رژیم غذایی شما می‌تواند برای سلامت شناختی مفید باشد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار