دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۰۴۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۶

ادویه های کهنه را دور نریزید | تاریخ انقضای ادویه‌ های مختلف چقدر است؟ | با ادویه قدیمی این کار را بکنید

ادویه هم تاریخ انقضا دارد، هرچند خیلی بعید است کپک بزنید یا شما را مسموم کند اما عطر و خاصیت خود را از دست می‌دهد. اگر ادویه قدیمی دارید اما لازم نیست آن را دور بریزید بلکه کافی است آن را به این روش ها دوباره استفاده کنید.

به گزارش آوای خزر، مگر ادویه‌ها خراب می‌شوند؟ بسیاری از مردم فکر می‌کنند که ادویه ها به دلیل خشک بودن دلیلی برای خراب شدن‌ ندارند اما این طرز فکر درست نیست! ممکن است ادویه ها کپک نزنند یا فاسد نشوند اما با گذشت زمان بدون فایده می‌شوند.

میزان طولانی بودن این زمان به نحوه تهیه و نگهداری آن‌ها بستگی دارد. روش هایی وجود دارد که بتوان خواص هر ادویه را تا مدتی حفظ کرد و البته راهکارهایی هم برای استفاده از ادویه های قدیمی وجود دارد.

ادویه تازه عطر و طعم بیشتری به غذا می‌دهد و مگر نه اینکه ما ادویه‌ها را برای عطر و طعم آنها به غذا اضافه می‌کنیم؟ پس اگر قصد ندارید ادویه‌ای را به سرعت مصرف کنید آن را به شکل آسیاب نشده نگه دارید. گیاهان آسیاب نشده‌ای مثل فلفل، زیره، میخک و ... را می‌توان ۳ الی ۴ سال نگه داشت.

اما اگر زنجبیل، زردچوبه و انواع فلفل مثل پاپریکا یا چیلی را آسیاب کردید باید در عرض حداکثر ۲ سال استفاده کنید تا از خواص دارویی آنها هم بهره مند شوید. گیاهانی مثل ریحان، اورگانو، آویشن، و ادویه‌های ترکیبی را سریعتر و در عرض یک سال مصرف کنید. البته دقت کنید که ادویه‌های خالص خود را در شیشه‌هایی در بسته و در فضایی خنک و خشک نگهداری کنید.

ادویه های کهنه را دور نریزید | تاریخ انقضای ادویه‌ های مختلف چقدر است؟ | با ادویه قدیمی این کار را بکنید

وانیل و نمک از این محدودیت‌ها مستثنی هستند هرچند ممکن است با رطوبت محیط دچار چالش شوید. 

  • نحوه درست استفاده از ادویه در آشپزی | ۸ نکته مهم درباره ادویه ها که طعم و عطر غذا را به یاد ماندنی می‌کند

با این حال، چاشنی‌هایی در ته کابینت همه ما پیدا می‌شوند که قدیمی شده‌اند و شاید حتی برآورد درستی از زمان خرید آنها نداشته باشیم. حرارت می‌تواند آخرین عطرهای باقیمانده در ادویه‌های قدیمی را آزاد کند؛ دارچین، زنجبیل و یا میخک گزینه‌های مناسبی برای این عملیات احیا هستند.

ادویه‌هایی با عطر قوی می‌توانند حشرات را دور کنند و جایگزین آفت‌کش‌های شیمیایی باشند. فلفل، اورگانو، مریم گلی و نعنا در دور کردن حشره‌ها موفق عمل می‌کنند. یک کار خلاقانه اما این است که با کمک ادویه‌ها رنگ‌های طبیعی و بر پایه آب، آبرنگ، تهیه کنید تا بچه‌ها سرگرم شوند. 

ادویه های کهنه را دور نریزید | تاریخ انقضای ادویه‌ های مختلف چقدر است؟ | با ادویه قدیمی این کار را بکنید

  • ۴ گیاه ضد پشه برای نگهداری در آپارتمان | گیاهان محبوب در آشپزی که پرورش آنها در خانه آسان است

استفاده از پودر ادویه‌هایی مثل دارچین و زنجبیل برای تهیه شمع یا صابون معطر آنها را جذاب‌تر می‌کند؛ فلفل یا میخک هم می‌توانند به عنوان لایه‌بردار استفاده شوند. اگر یک کیسه نخی و نازک داشته باشید، می‌توانید ادویه‌های قدیمی را در آن بریزید تا به عنوان بوگیر، محیط مورد نظر شما را از بوی نامطبوع پاک کنند.

منقضی شدن ادویه‌ها به این معنی نیست که خطر کشندگی داشته باشند اما ادویه‌های زیادی هم هستند که قبل از تمام شدن، قدیمی می‌شوند و به این روش‌ها قابل استفاده می‌شوند.

  • ادویه هایی که حکم آنتی بیوتیک دارند | اگر آنفلوانزا گرفتید و گلو درد دارید این خوراکی ها را بخورید
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار