دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۹۴۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۳
طرز تهیه ۳  غذای ساده و خوشمزه و فوری  دانشجویی با مرغ، سیب زمینی و پاستا و البته غذاهای ارزان و به صرفه را در ادامه بخوانید.

 

 

آوای خزر: دانشجو شدن و ورود به دانشگاه، به خصوص اگر در شهری دور از خانواده دانشجو شده باشید، آغاز یک دوره متفاوت، شیرین، پرهیاهو و البته پرمسئولیت برای شماست. به جز یاد گرفتن راه‌های درست مستقل زندگی کردن و حضور در یک اجتماع بزرگ‌تر، شما باید کارهایی را تجربه کنید که احتمالا تا به حال سراغ‌شان نرفته‌اید. یکی از این کارها تجربه غذا پختن و آشپزی کردن است. به مناسبت ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید بد نیست طرز تهیه ۳  غذای ساده و خوشمزه و فوری دانشجویی با مرغ، سیب زمینی و پاستا و البته غذاهای ارزان و به صرفه را در ادامه بخوانید.

 

طرز تهیه ۴ غذای ساده و خوشمزه و فوری دانشجویی

 

طرز تهیه 3 غذای ساده و خوشمزه و فوری دانشجویی؛ طرز تهیه انواع غذاهای دانشجویی

 

کوکوی عدس؛ یک غذای مقوی و پرخاصیت و فوری

 

مواد لازم

عدس سبز: ۲۰۰ گرم

سیب زمینی: ۱ عدد کوچک

پیاز: ۱ عدد کوچک

تخم مرغ: ۱ عدد

آرد سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری سر خالی

نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر: به مقدار دلخواه

گشنیر و جعفری تازه و ساطوری خرد شده: ۲ قاشق خوری

روغن مایع: به اندازه لازم

 

طرز تهیه

عدس را از شب قبل بخیسانید. قبل از درست کردن کوکوی عدس ابتدا عدس و سیب زمینی را بپزید و سپس با گوشتکوب له کنید تا یکدست شوند. پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آبش را بگیرید. پیاز را به مخلوط عدس و سیب زمینی اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم مرغ را هم بشکنید و اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد آرد سوخاری، گشنیز و جعفری را هم اضافه کنید و مایه کوکو را خوب هم بزنید تا لطیف و یکدست شود. اگر احساس کردید به مقدار بیشتری آرد سوخاری نیاز دارید و مایه کوکو شُل است کمی دیگر آرد اضافه کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و وقتی داغ شد مایه کوکو را با دست یا با قاشق شکل بدهید و کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید.

 

پاستا گوجه و اسفناج

 

طرز تهیه 3 غذای ساده و خوشمزه و فوری دانشجویی با مرغ، سیب زمینی و ...

 

مواد لازم

پاستا: ۲۰۰ گرم

اسفناج: ۲۰۰ گرم

گوجه فرنگی: ۵ عدد

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۱ حبه

پنیر خامه‌ای: ۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

کره: ۲۰ گرم

فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

آویشن: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

پنیر پارمزان: اختیاری

 

طرز تهیه

اسفناج‌ها را بشورید و درشت خرد کنید. پاستا را طبق دستور روی بسته با کمی نمک و ورغن بپزید. در این فاصله در یک ماهیتابه پیاز خرد شده را با کره یا اگر ورغن زیتون دارید با آن تفت دهید. پیازها که سبک شدند سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک و فلفل سیاه و آویشن و رب را هم اضافه کنید. وقتی رب کمی تفت خورد گوجه فرنگی‌های رنده شده را اضافه کنید. آب گوجه‌ها که کشیده شد پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و هم بزنید و سپس اسفناج‌ها را اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید تا اسفناج هم بپزید. بعد از ۱۰ دقیقه پاستای آبکش شده را هم به این مایه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید و سپس به صورت داغ سرو کنید. در صورت تمایل روی پاستا را با پارمزان تزیین کنید و اگر هم پارمزان ندارید اصلا مهم نیست.

 

طرز تهیه کتلت مرغ

 

طرز تهیه 3 غذای ساده و خوشمزه و فوری دانشجویی با مرغ، سیب زمینی و ...

 

مواد لازم

سینه مرغ: نصف یک عدد

سیب زمینی آب‌پز: ۱ عدد متوسط

پنیر پیتزا: ½ فنجان

تخم مرغ: ۱ عدد

آرد: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه

سینه مرغ را آب‌پز کنید. وقتی سینه مرغ پخت آن را با رنده درشت رنده کنید. سیب زمینی را هم آبپز و سپس رنده کنید. تمام مواد به جز تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس تخم مرغ را بشکنید و به مواد اضافه کنید. ۱ قاشق آرد بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کتلت مرغ یکدست شود. در یک تابه روغن مایع بریزد و وقتی روغن داغ شد مایه کتلت را با دست شکل دهید و یکی یکی در روغن داغ بگذارید تا سرخ شود.

منبع:کوروش

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار