دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۰۹۷۲
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۶
پژوهشگران "دانشگاه پرینستون" در پژوهش جدیدی نشان داده‌اند که می‌توان از سفیده تخم‌مرغ برای تصفیه ارزان و موثر آب استفاده کرد.

به گزارش آوای خزر، پژوهشگران "دانشگاه پرینستون" در پژوهش جدیدی نشان داده‌اند که می‌توان از سفیده تخم‌مرغ برای تصفیه ارزان و موثر آب استفاده کرد.

 

کشف حیرت‌آور درباره سفیده تخم‌مرغ

از آنجا که مشکل آلودگی ناشی از میکروپلاستیک‌ها و کمبود آب آشامیدنی هر دو روزبه‌روز بدتر می‌شوند، یافتن راه‌های کارآمد برای تصفیه و نمک‌زدایی آب دریا اهمیت فزاینده‌ای پیدا می‌کند. یک هواژل جدید که از سفیده تخم‌مرغ ساخته شده است، می‌تواند تا حدودی نویدبخش باشد.

کشف حیرت‌آور درباره سفیده تخم‌مرغ

پروفسور "کریگ آرنولد"(Craig Arnold)، پژوهشگر "دانشگاه پرینستون"(Princeton University) برای نخستین بار این ایده را در یک جلسه هیئت علمی، زمانی که در حال فکر کردن به نان ساندویچ خود بود، دریافت. او فکر ‌کرد که اگر ساختار داخلی نان در یک هواژل تصفیه‌کننده آب گنجانده شود، به خوبی کار می‌کند. بنابراین، او از گروه آزمایشگاهی خود خواست تا دستورالعمل‌های مختلف نان را با کربن افزوده تهیه کنند.

هیچ یک از هواژل‌های نان در ابتدا ساختار را به اندازه کافی بازتولید نکردند. بنابراین، پژوهشگران به حذف مواد ادامه دادند تا جایی که چیزی جز سفیده تخم‌مرغ و مقدار کمی کربن باقی نماند. آرنولد گفت: پروتئین‌های موجود در سفیده تخم‌مرغ بودند که به ساختارهای مورد نیاز ما منتهی می‌شدند.

گزارش‌ها نشان داد که نسخه کنونی هواژل، ذرات نمک و میکروپلاستیک را از آب دریا به ترتیب با کارآیی ۹۸ و ۹۹ درصد حذف می‌کند و به سادگی با خشک ‌کردن انجمادی مخلوط پروتئین/کربن تخم‌مرغ و سپس، حرارت دادن آن تا دمای ۹۰۰ درجه سلسیوس در محیطی بدون اکسیژن ساخته می‌شود. نتیجه به دست آمده، ماده‌ای با ساختار شبیه به نان است که از رشته‌های فیبر کربن به هم پیوسته و ورقه‌های گرافین تشکیل می‌شود.

کشف حیرت‌آور درباره سفیده تخم‌مرغ

پژوهشگران ادعا می‌کنند که هواژل بسیار بهتر از فیلترهای کربن فعال عمل می‌کند و بر خلاف سیستم‌های "اسمز معکوس"(Reverse Osmosis)، به برق نیاز ندارد. در عوض، فقط از جاذبه استفاده می‌کند. در حال حاضر، هیچ صحبتی در مورد سرعت تصفیه کردن آب وجود ندارد.

لازم به ذکر است که اگرچه تخم‌مرغ نسبتا ارزان و فراوان است اما استفاده از آن برای تولید هواژل، منبعی را که می‌تواند به عنوان غذا استفاده شود، از بین می‌برد. در هر حال، این موضوع احتمالا مشکلی ایجاد نمی‌کند زیرا پژوهشگران دریافته‌اند که پروتئین‌های مشابه تجاری موجود به همان اندازه کارآیی دارند./ایسنا

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار