دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۴
آنچه هفته گذشته در آلمان اتفاق افتاد را نمی توان «تلاش برای کودتا» توصیف کرد، بلکه باید آن را خواست و هدف گروهی دانست که به دنبال پایان دادن به وضعیت کنونی آلمان هستند.
به گزارش آوای خزر، پلیس فدرال آلمان صبح روز چهارشنبه گذشته بدون هیچ هشداری از دستگیری ۲۵ نفر خبر داد که به گفته آنها عضو یک سازمان راستگرای «تروریستی» بودند و به خاطر توطئه ای که به منظور به دست گرفتن قدرت در این کشور انجام دادند، دستگیر شده اند.

دادستان عمومی آلمان گفت که این گروه «تروریستی» که هویت «جنبش شهروندان رایش» نام دارد، قصد داشت ساختمان‌های رسمی آلمان از جمله بوندستاگ (پارلمان آلمان) را تصرف کند.

دادستانی آلمان افزود که در این عملیات که یکی از بزرگترین عملیات علیه افراط گرایان راستگرا در آلمان محسوب می‌شود، یک شهروند روس در میان بازداشت شدگان است.

کرملین به سرعت ارتباط خود را با این گروه را رد کرد و اعلام کرد که عملیات امنیتی آلمان علیه «شهروندان رایش» یک موضوع داخلی است.

جنبش «شهروندان رایش» چه نوع جنبشی است؟

شهروندان رایش یا «رایشبرگر» یک سازمان راست افراطی است که به مرزهای فعلی آلمان یا مرزهای سال ۱۹۴۹ اعتقادی ندارد و معتقد است که مرزهای آلمان همان مرزهای ۱۹۳۷ است که بخش‌هایی از لهستان و فرانسه را شامل می‌شود. اعضای این جنبش معتقدند که آلمان حقیقی از سال ۱۸۷۱ شروع و تا پایان دوره نازی‌ها ادامه داشت.

اعضای جنبش رایش، مؤسسات دولت آلمان را به رسمیت نمی‌شناسند و دولت فعلی آلمان را غیرقانونی می‌دانند و برای همین اسناد رسمی آلمان و دادگاه‌های آن را قبول ندارند و مالیات و جریمه نمی‌پردازند. داده‌های مختلف آلمان نشان می‌دهد که تعداد اعضای این سازمان در حال افزایش است و در سال ۲۰۱۸ به ۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر رسیده است.

ایالت ثروتمند «بایرن» (جنوب کشور) بیشترین تمرکز این سازمان را تشکیل می‌دهد و پس از آن «بادن-ویتمبرگ» قرار دارد، سپس ایالت «نوردراین-وستفالن» در رتبه سوم قرار دارد و داده‌های مقامات آلمانی تعداد فعلی اعضای این جنبش را حدود ۱۰۰ هزار نفر اعلام کردند.

اعتقاد به تغییر قهرآمیز

اعضای این سازمان به ضرورت تغییر قهرآمیز اعتقاد دارند و این امر باعث نگرانی دولت آلمان از این گروه شده است. «جمال کارصلی» سیاستمدار آلمانی، زیاد بودن تعداد اعضای این گروه را رد می‌کند. وی معتقد است که آنها تنها حدود ۲۰ هزار نفر هستند.

کارصلی می‌افزاید که مشکل این افراد در عدم به رسمیت شناختن دولت آلمان یا قوانین آن است و این گروه قوانین آلمان را بر خود منطبق نمی‌بینند. نکته حائز اهمیت این است که حدود ۳ هزار نفر از نیروهای پلیس فدرال در عملیات بزرگ امنیتی علیه این جنبش شرکت کردند که طی آن ۲۵ نفر را دستگیر کردند.

دادستان کل آلمان اعلام کرد که متهمان یک گروهک نظامی با هدف از بین بردن «دولت قانون دموکراتیک در سطوح شهرداری و منطقه» ایجاد کرده اند و برای خود نهاد مرکزی شبیه کابینه دولت درست کرده اند.

شایان ذکر است که این سازمان از چندین گروه راست افراطی تشکیل می‌شود و گرچه شروع واقعی آن در سال ۱۹۸۰ بوده است، اما ظهور آشکارتر آن در سال ۲۰۱۰ و اولین اقدامات تروریستی آن در سال ۲۰۱۳ بوده است.

کارصلی می‌افزاید که در بین رهبران این گروه می‌توان به «هاینریش بی. آر» و «رودیگر وی بی» اشاره کرد که اطلاعات شخصی آنها مطابق با قوانین آلمان مخفی شده است.

با این وجود، مجله آلمانی «اشپیگل» می‌گوید که هاینریش ۷۱ ساله است و او عضوی از یک خانواده کوچک نجیب آلمانی است. همچنین این مجله فاش کرد که رودیگر ۶۹ سال سن دارد و افسر سابق چتر نجات بود.

این مجله افزود که در میان بازداشت شدگان همچنین یک زن آلمانی به نام «بیریگربت ام. دبلیو» که قاضی و معاون سابق حزب «جناح راست جایگزین» بوده، نیز دیده می‌شود.

ایجاد دولت بر اساس دیدگاه ایدئولوژیک

به گفته ناظران، آنچه هفته گذشته در آلمان اتفاق افتاد را نمی‌توان «تلاش برای کودتا» توصیف کرد، بلکه باید آن را خواست و هدف گروهی دانست که به دنبال پایان دادن به وضعیت کنونی و ساختن کشوری بر اساس یک ایدئولوژی خاص است. ایدئولوژی که این گروه آن را باور دارد و سعی می‌کند این عقیده را در بین جوانان آلمانی جا بیندازد که آلمان فعلی محصول شکست جنگ جهانی دوم است و بنابراین لازم است برای بازگرداندن آلمان سال ۱۸۷۱ حرکت کرد.

همچنین ناظران معتقدند مشکل برخورد با این گروه این است که برخی از اعضای آن در خارج از آلمان، در ایتالیا، اتریش و سایر کشورهای اروپایی حضور دارند. پلیس آلمان در ۱۱ ایالت آلمانی برای دستگیری اعضای این گروه عملیات گسترده‌ای انجام داد که طی ۱۳۰ خانه را بازرسی کرد.

این حمله گسترده، برای جلوگیری از حمله قریب‌الوقوع به پارلمان مرکزی آلمان، «بوندستاگ» و همچنین ایده‌های گروهی بود که قصد کودتا را داشتند، گرچه احتمال می‌رود که این گروه تحت حمایت برخی از شخصیت‌های مهم آلمانی قرار دارد.

از جمله خطرات این گروه، اعتقاد به خشونت و پوشیدن لباس نظامی در ملأ عام است بعلاوه دولت آلمان بیم آن دارد که پرسنل نظامی در میان اعضای این گروه وجود دارد.

«آرنه کولاتز»، سخنگوی وزارت دفاع آلمان، با اعلام اینکه در میان مظنونان حداقل ۳ سرباز آلمانی وجود دارند که با گروه رایش همکاری می‌کنند، افزود که یکی از آنها، فرمانده نیروهای ویژه است‌.

عکس العمل مقامات رسمی

«فرانک والتر اشتاین‌مایر»، رئیس‌جمهور آلمان در جریان بازدید از شهر فرایبورگ از ایالت زاکسن در شرق آلمان نسبت به برنامه‌های منسوب به گروه «شهروندان رایش» برای سرنگونی دولت ابراز نگرانی کرد و در یک مصاحبه با ایستگاه رادیویی«MDR» گفت که از جزئیات اطلاعاتی که بازرسان دارند اطلاعی ندارد.

اشتاین مایر افزود که اگر تأیید شود که اقداماتی برای جنایات تروریستی در آلمان صورت گرفته باشد، باید با آن مقابله کرد.

وی خاطرنشان کرد که آلمان یک سیستم لیبرال دمکراتیک دارد، «اما این لیبرال دموکراسی باید یک دموکراسی تسخیرناپذیر نیز باشد».

در این راستا، روزنامه آلمانی «بیلد» فاش کرد که یکی از معاونان سابق حزب راستگرای «آلترناتیو برای آلمان» - بدون ذکر نام - در میان بازداشت شدگان است.

همچنین «مارکو بوشمان» این حملات را «عملیات ضد تروریستی» خواند و افزود: «مظنونان ممکن است قصد حمله مسلحانه به نهادهای دولتی را داشته باشند.»

خطر برای تمام اروپا

محمود سلیمان کارشناس قانون اساسی آلمان در این راستا می‌گوید که حرکت مقامات آلمانی به سمت این گروه فقط برای جلوگیری از خطر از جانب آلمان نیست، بلکه برای دفع خطر از تمام اروپا انجام می‌شود.

سلیمان افزود: این جنبش‌، دولت ملی مدرن در اروپا را تهدید می‌کند و مفهوم قانون اساسی ملی را که این دولت‌ها بر آن بنا شده‌اند، را سرنگون می‌کند.

وی افزود: این جنبش‌ها تحت عناوینی چون راست گرا و سایر احزاب پوپولیست، رشد می‌کنند و مشکل این گروه‌ها این است که به یک کشور خاص محدود نمی‌شوند، بلکه به دنبال احیای امپراتوری‌هایی هستند که به کشورهای مستقل گسترش می‌یابند.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار